FeelDy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam mam maleńki problem nawet w uk zima zaskoczyla drogowców ...i niestety śnieg poukrywał krawężniki jakas godzinke temu stuknąłem tylnym lewym kolem i niestety teraz jest nie w osi powiedział bym ze mam odwrotny negatyw. Pytanie jest następujące orientujecie się czy zawias z tylu w 1.8 is i 328i jest taki sam ? bo mam isa i nie chciał bym przepłacać za nowe części . jeśli temat gdzieś był to przepraszam ale serce mi sie kraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dolny wahacz skrzywiłeś zapewne, zanim zaczniesz robić zakupy proponuje to rozebrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zawias jest identyczny i niczym sie nie różni... Jedynie sprężyny a reszta niczym sie nie różni wiec smiało możesz przekładać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 problem rozwiazany dolny wachacz byl krzywy...teraz jeszcze lozysko bo buczec zaczelo przez jazde na krzywym :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 mozna zamknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi