vaupe Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Witam. Borykał już się ktoś z problemem dźwięku bassu w BMW, a dokładnie E36 4/5 drzwiowa? A mianowicie przy otwartych drzwiach i podniesionej tylnej klapie bass w środku samochodu jest znacznie większy i bardziej czysty niż przy zamkniętych drzwiach i klapie. Są na to jakieś rady, żeby chociaż w jakimś stopniu zwiększyć tą moc w środku auta? Dodam, że mam wyciętą ściankę grodziową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 połuż podłokietnik i skieruj głośnik do środka u kogoś tak widziałem no i oczywiście musi mieć moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaupe Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wzmacniacz blaupunkt gta 4 special mk2 800Watt. Tuba basowa JBL CS 1204T (1000W, 250RMS). Radio Pioneer CD/MP3. Spróbuje jutro dudek zrobić tak jak mówisz. Zobaczymy czy to coś da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A najlepiej zrobić przelot z bagażnika do środka, właśnie przez tylny podłokietnik. Jak masz worek na narty, to go tylko wywalasz po prostu. Miałem tak w e46, jest kolosalna różnica, szczególnie jak masz dobry piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A jesteś pewien że nie masz głośnika w przeciwfazie? Zrób taki mały test i przewody które masz podłączone do głośnika zamień biegunami. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi. Wtedy posłuchaj czy niskie tony wyciszają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mozesz tez zdemontowac glosniki w bagazniku i zostawic tylko maskownice na polce. Niby pomaga przynajmniej tak wyczytalem gdzies. Ja mam polozony podlokietnik i glosnik skierowany w strone kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi