dudek29 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 BMW E46 325 coupe 03r. od paru dni piszczy mi coś w ogrzewaniu. pisk wydobywa się chyba z ogrzewania szyby zaraz za kierownicą. piszczy tylko gdy jest dmuchanie włączone max do połowy. Jeżeli dam na mocne dmuchanie to piski ustają. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 może masz tam jakieś gniazdo orłów a tak na poważnie nie wiem czy po prostu jakaś uszczelka na klapce co zamyka przepływ powietrza jest już nie szczelna ps. ZMIEŃ NIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek29 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 sorki nie zmienię niku bo mam taki od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 mi się tak robi od mrozu czasami ale to na chwile ---- zimno zimno pewnie tak ma byc:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek422 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 ja tez mam od czasu do czasu mam takie objawy jak u ciebie,ale co to jest to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek29 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 hmm może one tak mają i pewnie od wiosny im to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błachy Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ja też tak mam rozkręciłem nawet cały przód pod maska i wiem że to wiatraczek który tam jest tak piszczy pewnie z mrozu albo z wilgoci nic z tym nie robie wiem że samo przejdzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Panowie każdy ma coś do napisania, że tak ma, ale odpowiedźi nie ma na zadane pytanielolol , niedawno jeden z kolegów problem opisał i strzelił pomocną fotorelację , poniżej liunk do tematu http://www.maxbimmer.pl/f28/wymiana-wentylator-nawiewu-w-330d-rok-po-kroku-diy-20633/#post257013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Mi też popiszczy chwilę przy wolnych obrotach,gadałem z elektrykiem powiedział że trzeba wyciągnąć wentylator nawiewu przeczyścić,nasmarować i problem zniknie przy okazji można np wymienić szczotki w silniku jeśli są zajechane...Koszt jaki mi powiedział to za 100 zł to zrobi więc nie ma tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi