Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz pięknie dziękujemy wraz z Juniorem za wspólnie spędzony czas.

W mojej ocenie - nie będę tu pisał o chwilach złych, bo takich nie było:) - zatem było super, super towarzycho:) bez Was nie było by to możliwe;)

Dzięki i do następnego:)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4

Juz po wszystkiemu :)

Bardzo dziekuje Sebo za transport i tymczasowy meldunek w namiocie. Fajnie ze udalo sie wyskoczyc w dobrym towarzystwie na weekend. Poznalismy kilka niezrzeszonych osob. Pozdrowienia dla ekipy z Jeleniej Gory oraz Krakowa. Wpadl tez Slodki z druga polowka :) Czesi tez dali rade :) W galeri sa zdjecia i 2 filmiki z koncertu czeskiego Green Day. Chlopaki grali rewelacyjnie szkoda, ze niemieli dlakogo grac... ale potem zaprosili nas do siebie i czestowali piwkiem i ie tylko :)

Sam zlot... no coz pozostawial wiele do zyczenia. Organizacja oraz samo miejsce rewelacja. Tor swietny fury tez grube po nim smigaly ale frekfencja mizerna :/ Najwyzszy numer byl chyba 121 a na samym terenie stalo w szczycie max 80 aut. Na noc w zasadzie nikogo juz niebylo. Zostal Maxbimmer ekipa z Green Day i moze jeszcze z 4 auta. Na szczescie doborowe towarzystwo i atmosfera z rekompensowala niedosyt aut. Weekend spedzony bardzo przyjemnie do nastepnego spotkanka.

P.S

To piwo bezalkoholowe kupilem wam niechcacy :lol:

https://picasaweb.google.com/110228665751303510241/Czechy

witajcie, w zasadzie Nemek tak elegancko opisał cały wypad ,że nic nie trzeba dodawać ani ujmować ...

pogoda dopisała ,[chociaż jak wyjeżdżaliśmy z Kłodzka to lało-ale się wypogodziło:p ], nasza ekipa jak zwykle się pokazała z dobrej strony[super atmosfera ,dobra zabawa i zero przypałów]...

po powrocie do polski Nem ,Sebo i Domino polecieli na Wrocław ,a ja z Chrisami i Dyziami pojechaliśmy jeszcze nad wodę...

pierwsze kąpiele w jeziorku w tym roku zaliczone!

tu się pluskaliśmy:

https://www.google.pl/search?q=zalew+stara+morawa&oq=zalew+stara+morawa&aqs=chrome.0.57j0l3.13138j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

przy okazji stwierdziliśmy ,że to bardzo fajna miejscówka na zorganizowanie klubowego wypadubmw_1[fajne miejsce,czysta woda ,nowo zbudowane zaplecze kempingowe , eleganckie pole namiotowe];jutro postaram się wrzucić jakieś foty.

reasumując;wszyscy ,którzy nie pojechali niech żałują -bardzo udany wyjazd ,dobrze spędzony czas w gronie przyjaciół!

ps,

Nem -bezalkocholickie pivo -nigdy więcej takiego nam nie kupuj...:P

Bezalkoholowe Przemo powiadasz, lololwystarczy spojrzeć na fotkę nr 80 u Nema DSC06181.JPG A, że nie dojechałem to żałuję, też lubię zimne piwko, ale nieraz tak bywa jak jest za dużo pracy, a i młody mi się rozchorował, ma zapalenie oskrzeli, a co się z tym wiązało nie mogłem zostawić tak rodziny... Fajnie, że udał wam się wypad:drunk::drunk:

Hahaha zimne piwko powiadasz? :D kolo zimnego to one nawet nie stalo, ale bylo super :D

Tak jak juz wspomnial wyzej Przemo, swietna miejscowka na zlota, normalnie jest tam mega.

Przemy dziekujemy za nocleg :) bylo rewelacyjnie :)

Bezalkoholowe Przemo powiadasz, lololwystarczy spojrzeć na fotkę nr 80 u Nema DSC06181.JPG A, że nie dojechałem to żałuję, też lubię zimne piwko, ale nieraz tak bywa jak jest za dużo pracy, a i młody mi się rozchorował, ma zapalenie oskrzeli, a co się z tym wiązało nie mogłem zostawić tak rodziny... Fajnie, że udał wam się wypad:drunk::drunk:

Bastars, to wynik deficytu snu;) tak to jest jak się jeszcze o 1:30 w nocy auto myje:) a i tak jak dojechaliśmy brudne było...

Nem, uszy Ci ponaciągam...;)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4