Sebo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jeszcze raz pięknie dziękujemy wraz z Juniorem za wspólnie spędzony czas. W mojej ocenie - nie będę tu pisał o chwilach złych, bo takich nie było:) - zatem było super, super towarzycho:) bez Was nie było by to możliwe;) Dzięki i do następnego:) Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Juz po wszystkiemu Bardzo dziekuje Sebo za transport i tymczasowy meldunek w namiocie. Fajnie ze udalo sie wyskoczyc w dobrym towarzystwie na weekend. Poznalismy kilka niezrzeszonych osob. Pozdrowienia dla ekipy z Jeleniej Gory oraz Krakowa. Wpadl tez Slodki z druga polowka Czesi tez dali rade W galeri sa zdjecia i 2 filmiki z koncertu czeskiego Green Day. Chlopaki grali rewelacyjnie szkoda, ze niemieli dlakogo grac... ale potem zaprosili nas do siebie i czestowali piwkiem i ie tylko Sam zlot... no coz pozostawial wiele do zyczenia. Organizacja oraz samo miejsce rewelacja. Tor swietny fury tez grube po nim smigaly ale frekfencja mizerna Najwyzszy numer byl chyba 121 a na samym terenie stalo w szczycie max 80 aut. Na noc w zasadzie nikogo juz niebylo. Zostal Maxbimmer ekipa z Green Day i moze jeszcze z 4 auta. Na szczescie doborowe towarzystwo i atmosfera z rekompensowala niedosyt aut. Weekend spedzony bardzo przyjemnie do nastepnego spotkanka. P.S To piwo bezalkoholowe kupilem wam niechcacy :lol: https://picasaweb.google.com/110228665751303510241/Czechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Dzięki wszystkim obecnym na zlocie za towarzystwo i dobrą zabawę :lol: sam zlot porównałbym do czeskiego filmu , po pustych butelkach widać ze impreza była gruba :lol: ogień był :grill: kiełbaski i czeska trawa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 witajcie, w zasadzie Nemek tak elegancko opisał cały wypad ,że nic nie trzeba dodawać ani ujmować ... pogoda dopisała ,[chociaż jak wyjeżdżaliśmy z Kłodzka to lało-ale się wypogodziło:p ], nasza ekipa jak zwykle się pokazała z dobrej strony[super atmosfera ,dobra zabawa i zero przypałów]... po powrocie do polski Nem ,Sebo i Domino polecieli na Wrocław ,a ja z Chrisami i Dyziami pojechaliśmy jeszcze nad wodę... pierwsze kąpiele w jeziorku w tym roku zaliczone! tu się pluskaliśmy: https://www.google.pl/search?q=zalew+stara+morawa&oq=zalew+stara+morawa&aqs=chrome.0.57j0l3.13138j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 przy okazji stwierdziliśmy ,że to bardzo fajna miejscówka na zorganizowanie klubowego wypadubmw_1[fajne miejsce,czysta woda ,nowo zbudowane zaplecze kempingowe , eleganckie pole namiotowe];jutro postaram się wrzucić jakieś foty. reasumując;wszyscy ,którzy nie pojechali niech żałują -bardzo udany wyjazd ,dobrze spędzony czas w gronie przyjaciół! ps, Nem -bezalkocholickie pivo -nigdy więcej takiego nam nie kupuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Sandra* Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Fajnie było się z wami spotkać kąpiel w jeziorku super szkoda że w ubraniach hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Bezalkoholowe Przemo powiadasz, lololwystarczy spojrzeć na fotkę nr 80 u Nema A, że nie dojechałem to żałuję, też lubię zimne piwko, ale nieraz tak bywa jak jest za dużo pracy, a i młody mi się rozchorował, ma zapalenie oskrzeli, a co się z tym wiązało nie mogłem zostawić tak rodziny... Fajnie, że udał wam się wypad:drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Hahaha zimne piwko powiadasz? kolo zimnego to one nawet nie stalo, ale bylo super Tak jak juz wspomnial wyzej Przemo, swietna miejscowka na zlota, normalnie jest tam mega. Przemy dziekujemy za nocleg bylo rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Bezalkoholowe Przemo powiadasz, lololwystarczy spojrzeć na fotkę nr 80 u Nema A, że nie dojechałem to żałuję, też lubię zimne piwko, ale nieraz tak bywa jak jest za dużo pracy, a i młody mi się rozchorował, ma zapalenie oskrzeli, a co się z tym wiązało nie mogłem zostawić tak rodziny... Fajnie, że udał wam się wypad:drunk::drunk: Bastars, to wynik deficytu snu;) tak to jest jak się jeszcze o 1:30 w nocy auto myje:) a i tak jak dojechaliśmy brudne było... Nem, uszy Ci ponaciągam... Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nie no widzę, że wypasiona impreza była:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Nem, uszy Ci ponaciągam... Sebo powiem ci , ze ja to juz dobrze mialem w glowie robiac te zdjecia. Wsumie to obejzalem je dopiero po wrzuceniu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Moze lepiej takich zdjec nie dawajmy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 powiem tyle.... LIPA jakiej nigdy nie widziałem.... dobrze że mieliśmy siebie nawzajem bo to by była tragedia już do końca!!! czeskie zloty NIGDY WIĘCEJ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Hahaha no wlasnie, nasze motto. "Dobrze, ze mamy siebie nawzajem." :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi