Dudek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 kurde ja też czekam i w przyszłym tyg będę wiedział czy śmignę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wyjazd już niebawem..., takie pytanie mam, za wjazd jest pobierana opłata? I ewentualnie ile kasy szykować? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 BMW race 2013 - Ceník Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dzięki pawelo:) trochę leniuch ze mnie;) Pawelo, a Ty się nie wybierasz? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 hah narzekałem, że ekipa się wykrusza a sam nie jade, bo musiałbym w sobotę wracać z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Odpadam, egzaminy w szkole. Dobrej zabawy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Faktycznie, zostaną najtwardsi... Zatem kto jedzie? Jak wygląda aktualna lista? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja lece w piątek do Hradca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ktoś tu w ogóle zagląda? Czy wszyscy już odpuścili? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja lecę w sobotę z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja miałem lecieć z NEMem ale szwagier nie pomalował zderzaka i siara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Niech Nem nie przesadza, zderzak pomalujemy na miejscu, sprayem;) pasować się i ustalać wszystko do końca. W takim wypadku też pojechałbym w sobotę, ale coś brak tu u innych entuzjazmu. Jaki jest plan wyjazdu? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 No to lecimy w sobotę z rana, kto tam jeszcze jedzie a nie ma fury, mogę zabrać :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Bastars, jutro się zdzwonimy i ustawimy na sobotę na Bielanach, chyba że masz inny pomysł? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Niech Nem nie przesadza Dudka aute mielismy jechac to jego foch Bastars zapewne zadzownie do ciebie po poludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hee, ja jade Temperatura bedzie dobra, dzien wczesniej i w sobote po 28 stopni wiec nie bedzie żaru, ale maja byc opady deszczu. Mam nadzieje, ze tylko przelotne https://www.google.pl/#q=hradec+kralove+pogoda&spell=1&sa=X&ei=gfHDUcvvDILJtAaQl4CIBA&ved=0CCcQvwUoAA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48293060,d.Yms&fp=e693f73b6aed76f5&biw=1241&bih=593 Piatkowicze zostawcie jakis telefon tutaj zebysmy sie do Was dodzwonili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chris o której wyjeżdżasz z Polkowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Aha, i gdyby ktoś potrzebował flagi klubowe to będę miał kilka sztuk. Do nabycia na miejscu, cena wszystkim znana;) Skoro Przemo z Chrisem startują z Kłodzka o 7:30 to o której z Wrocka musimy wyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Aha, i gdyby ktoś potrzebował flagi klubowe to będę miał kilka sztuk Ja byłbym zainteresowany dwoma, ale do Hradca raczej nie jadę... możemy umówić się gdzieś we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 @Forest ja lece dzisiaj 17:45 do Przema do Klodzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja byłbym zainteresowany dwoma, ale do Hradca raczej nie jadę... możemy umówić się gdzieś we Wrocku? Jasne, około 17 będę w okolicy Obornickiej. Do tego czasu w okolicy Kościuszki - Trójkąt:) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 No i sie udalo :dance: Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ja znowu rezygnuje, nie mam jeszcze auta. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Niech zgadnę...lakiernik? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dwia wazniejsze imprezy mi uciekly wiec mam nadzieje ze efekt bedzie tego wart :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi