Gość ChriS. Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja z Magda moge jechac dopiero 21 po 19 czyli jak skonczy prace. Czy ktos sie juz orientowal gdzie bedzie spac? Namiot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 trochę późno CHRIS... masz co najmniej z 3.5-4 godziny jazdy ..my polecimy chyba w sobotę z rana; proponuję wyjazd w sobotę ,z Kłodzka z pod Maca powiedzmy o 7.30[mamy ok 85 km ,jakieś 1.5 godziny jazdy],co wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 nie wiem jak kto, ale ja już będę startował w piątek do południa... dlatego pytałem o flagę bo w czwartek chciałbym jeszcze ja zdobyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja okresle sie blizej terminu Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 nie wiem jak kto, ale ja już będę startował w piątek do południa... dlatego pytałem o flagę bo w czwartek chciałbym jeszcze ja zdobyć... Jeżeli chodzi o flagi na szybę to są dostępne u mnie. Cena niezmieniona 12zł/szt. Jak co to zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jestem nastawiony na wyjazd, a spać będziemy w namiocie:) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 trochę późno CHRIS... masz co najmniej z 3.5-4 godziny jazdy ..my polecimy chyba w sobotę z rana; proponuję wyjazd w sobotę ,z Kłodzka z pod Maca powiedzmy o 7.30[mamy ok 85 km ,jakieś 1.5 godziny jazdy],co wy na to??? Aaa skoro jedziesz w sobote to naturalnie pisze sie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) No ja jadę na 99% Czekam na dalsze info. Wyjazd planuję na piątek. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 byłem ostatnio na drift king w hradcu i dojazd masakra :sad:,do tego zaraz za bernaticami zastała nas rozj****a droga i trzeba było jechać objazdem przez wioski z nawierzchnią nie lepszą niż w polandii,ale w 3 godzinach sie zmieściliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 to krótko i na temat: [TABLE=width: 500] [TR] [TD]Lista[/TD] [TD]wyjazd: piątek/sobota[/TD] [/TR] [TR] [TD]1. ChriS + Madzia[/TD] [TD]sobota[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Forest[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]3. BASTARS[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Sebo z rodziną[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]5. PRZEMO&EDZIA[/TD] [TD]sobota[/TD] [/TR] [TR] [TD]6. mariusz13[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Energy i Familia[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]8. szmajchel[/TD] [TD]piątek[/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Markus & Olcik[/TD] [TD]piątek[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]Lista [/TD] [TD]wyjazd: piątek/sobota [/TD] [/TR] [TR] [TD]1. ChriS + Madzia [/TD] [TD]sobota [/TD] [/TR] [TR] [TD]2. Forest [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]3. BASTARS [/TD] [TD]sobota[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. Sebo z rodziną [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]5. PRZEMO&EDZIA [/TD] [TD]sobota [/TD] [/TR] [TR] [TD]6. mariusz13 [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]7. Energy i Familia [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]8. szmajchel [/TD] [TD]piątek [/TD] [/TR] [TR] [TD]9. Markus & Olcik [/TD] [TD]piątek [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja odpadam niestety nocka w sobotę w pracy dobrze że ten wekeend mam chociaż wolny bo od Monachium ani dnia wolnego nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Kurde to ja chyba sie poswiece i przyjade tez do Klodzka zeby razem tam uderzyc i sie pozniej nie szukac no i nie bede sie tlukl po dziurach teraz na gwincie jak moge autostrada polowe drogi przejechac. Przemo miedzy soba obgadamy jeszcze za tydzien na zlocie Aaa i piatkowicze zajma nam miejsca, prawda? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Aaa i piatkowicze zajma nam miejsca, prawda? Jakie miejsca? Teraz pytania 1. Jak wygląda sprawa z noclegiem? Jest już coś zaplanowane czy każdy sam szuka hotelu? Lepiej, żeby wszyscy byli w jednym. 2. Lotnisko w Hradec Kralowe KLIK, to tutaj ma być cała impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jakie hotele? Myślałem, że ta kwestia jest jasna i nocujemy w namiotach..., tak też się organizuję. To teraz sam nie wiem co z tym noclegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jakie hotele? Myślałem, że ta kwestia jest jasna i nocujemy w namiotach..., tak też się organizuję.To teraz sam nie wiem co z tym noclegiem. no co ty,szlachta ma spać na ziemi :?: :shock::shock::shock::shock: :4::4: 2. Lotnisko w Hradec Kralowe KLIK, to tutaj ma być cała impreza? prawie trafiłeś :lol: CZECH RING Hradec Králové - Mapy Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja tam moge spac jedna noc w namiocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 2 noce pod namiotem? :shock: Niech się jeszcze inni wypowiedzą na temat noclegu, co planują.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 2 noce pod namiotem?Co się tak dziwisz? Nie jeździłeś nigdy pod namioty? Ależ strata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja planuje namiot ale mojemu koledze[który się ze mna się wybiera] jest to nie po nosie i chce poszukać jakiegoś hotelu... miejsca oczywiście będą tylko jak z tym zajmowaniem to nie wiem, najwyżej postawie się bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Pany ,mój numer 660 743 906,jak by co...trzeba się będzie zdzwonić i ustalić wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Co się tak dziwisz? Nie jeździłeś nigdy pod namioty? Ależ strata... Chodzi o moją kobite :-P Trochę jej się nie widzi namiot :wink: U mnie też się sprawa trochę skomplikowała bo akurat w ten weekend co jest wyjazd do Czech mam ostatnie 2 dni szkoły i dopiero 16.06 będę wiedział czy jadę. Jeśli nie zdążę zaliczyć wszystkiego to niestety odpadam. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 po woli widzę ekipa się wykrusza... a gdzie tu jeszcze 2 tyg do zlotu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Najtwardsi zostana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) z racji tego że nie będzie mnie na PNW, jest szansa że skoczę do HRADCA (Hradec'a) ale pewnie tylko na sobote Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi