PRZEMO Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 nie pije po nocach....... chyba Ty...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1. ChriS + Madzia 2. Forest 3. BASTARS 4 Sebo z rodziną 5. PRZEMO&EDZIA 6. mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 chyba Ty... no nie!!nie przy takich ilościach nie nazwał bym tego piciem :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dobrze wiedziec, ze tutaj w klubie zawsze mozna na swoich liczyc ja niestety czesto w Niemczech, wiele slubow i imprez mnie omija. Mam nadzieje, ze na moim slubie bedziecie mimo moich nieobecnosci na Waszych ludzie. Zreszta wiecie, ze jak cos sie swieci i jestem w Polsce to zawsze sie pisze. Szkoda odpuszczac takie imprezki, bo co potem bedziemy wnukom opowiadac hehehe nie byłem u Foresta to do Ciebie bezdasznika przytargam tylko ciepłe miesiące proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 no nie!!nie przy takich ilościach nie nazwał bym tego piciem :4::4: a jak? może chlaniem???:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 a jak? może chlaniem??? a znasz inną prawdziwszą nazwę :?: :twisted::twisted: :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 1. ChriS + Madzia 2. Forest 3. BASTARS 4 Sebo z rodziną 5. PRZEMO&EDZIA 6. Energy i Familia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Hahaha to co rozkladamy namioty dookola i posrodku ognisko i bedzie fajnie? ale nasze Panie musza sie gdzies odswiezyc jesli planujemy zostac 2 noce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 No właśnie jak planujecie? Od piątku czy od soboty? Też mam ochotę polecieć z Wami, ale od piątku napewno nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 najlepiej byłoby tak jak na Nyse od piątku i miejsca lepsze można zająć :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Matador Tuning Party (chyba) było w 2007 roku, było zajefajnie :lol: szczególnie fajerwerki o 24 8) Co do odświeżenia to były prysznice wolno stojące na dworze oraz toitoiki, które po jednym dniu raczej nie nadawały się do korzystania . Ale impreza przednia, duuuużo lepsza niż Toruń happy_bmw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 O ile czas pozwoli chętnie zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Co do odświeżenia to były prysznice wolno stojące na dworze ... chyba byłem na innym zlocie ... no chyba , że chodziło Ci o ubranie w ładne słowa ... węża ogrodowego z pistoletem do podlewania ogródka :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 bez paniki z tymi prysznicami... częste mycie skraca życie;skóra się ściera i człowiek umiera...kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 1. ChriS + Madzia 2. Forest 3. BASTARS 4 Sebo z rodziną 5. PRZEMO&EDZIA 6. Energy i Familia 7. szmajchel 70% jak dobrze pójdzie to i ja się załapie, powinienem być w PL bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 kto mnie z listy wywalił ja się pytam ?? !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Fajna opcja z tym Hradec Kralove ... bo wybudowali tam tor ... i miesiąc wcześniej będą zawody driftowe , teraz akurat w środę Mirek Duda testował nowe auto które zbudował Katod ... S14 :drunk: ... zapierdziela aż miło :drunk: Jak nic mi nie wyskoczy nieprzewidzianego to możliwe że podjadę na te zawody i obczaję jak to wygląda w tej chwili , tak czy siak ten BMWRACE zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) 1. ChriS + Madzia 2. Forest 3. BASTARS 4 Sebo z rodziną 5. PRZEMO&EDZIA 6. mariusz13 7. Energy i Familia 8. szmajchel 70% 9. Markus & Olcik & może jeszcze ktoś (wstępnie na TAK, chyba że wypadnie coś ważniejszego ) Edytowane 1 Maja 2013 przez Markus9292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Ten "łikend" już zaklepany - WOLNY. kuog Zatem, mobilizować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ja tez bardziej nastawiony od soboty, moja nie zalatwi w banku, az 3 dni wolnego pod rzad.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Napiszemy usprawiedliwienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 moje okolice, ale lece na Event Raceismu do Wrocka... tam bedzie konkretna jazda, bez uruchamiania silnika :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Orientujecie się może ile kosztuje doba w hotelu w Czechach, może ktoś był w Hradec Kralove? Taka średnia klasa :wink: Patrzę na tych stronach z hotelmi to kosmiczne ceny są. Z góry dzięki happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 zostało 2,5 tyg więc takie małe zapytanie kto wyrusza w piątek?? bo w razie czego można się zebrać ekipą... ps. u kogo można się zaopatrzyć w flagę klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 no właśnie panowie,trzeba by pomału się ugadywać na ten wyjazd,kto potwierdza chęć wyjazdu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi