Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze wiedziec, ze tutaj w klubie zawsze mozna na swoich liczyc :) ja niestety czesto w Niemczech, wiele slubow i imprez mnie omija. Mam nadzieje, ze na moim slubie bedziecie mimo moich nieobecnosci na Waszych ludzie. Zreszta wiecie, ze jak cos sie swieci i jestem w Polsce to zawsze sie pisze. Szkoda odpuszczac takie imprezki, bo co potem bedziemy wnukom opowiadac :D hehehe

nie byłem u Foresta to do Ciebie bezdasznika przytargam tylko ciepłe miesiące proszę ;)

Matador Tuning Party (chyba) było w 2007 roku, było zajefajnie :lol: szczególnie fajerwerki o 24 8)

Co do odświeżenia to były prysznice wolno stojące na dworze oraz toitoiki, które po jednym dniu raczej nie nadawały się do korzystania ;).

Ale impreza przednia, duuuużo lepsza niż Toruń happy_bmw

• Lubię 2

Co do odświeżenia to były prysznice wolno stojące na dworze

... chyba byłem na innym zlocie ... no chyba , że chodziło Ci o ubranie w ładne słowa ... węża ogrodowego z pistoletem do podlewania ogródka :dance:

Fajna opcja z tym Hradec Kralove ... bo wybudowali tam tor ... i miesiąc wcześniej będą zawody driftowe , teraz akurat w środę Mirek Duda testował nowe auto które zbudował Katod ... S14 :drunk:

384438_541084395929541_1384792050_n.jpg

44409_541085405929440_161938803_n.jpg

30379_541084569262857_338214861_n.jpg

... zapierdziela aż miło :drunk:

Jak nic mi nie wyskoczy nieprzewidzianego to możliwe że podjadę na te zawody i obczaję jak to wygląda w tej chwili , tak czy siak ten BMWRACE zapowiada się ciekawie

417884_541084859262828_1959859170_n.jpg

1. ChriS + Madzia

2. Forest

3. BASTARS

4 Sebo z rodziną

5. PRZEMO&EDZIA

6. mariusz13

7. Energy i Familia

8. szmajchel 70%

9. Markus & Olcik & może jeszcze ktoś (wstępnie na TAK, chyba że wypadnie coś ważniejszego ;) )

Edytowane przez Markus9292

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...