grzesiek84 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 bedzie dobrze a jak koło? na zbieżnosć się udasz no i koło do prostowania jeśli jest co prostować przed tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 bedzie dobrze a jak koło? na zbieżnosć się udasz no i koło do prostowania jeśli jest co prostować przed tym. kolo, to nie wiem czy się opłaca prostować -lepiej bedzie kupić nową felunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 tez tak kiedys przypierdzieliłem ale moja normalnie dalej jechała wahacz poprzeczny regeneracja felgi przy okazji tuleja przy wahaczu i sruba i zbierznosc 770zł zaplaciłem a wymienialem samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 usterka usunieta :lol::lol::lol: wymieniłem dolny wąchacz(nowy) półoś z przegubami (używka) kupiłem komplet półoś wchacze piasta itd za 150 złotych - wszystko działa jak należy - DSC po przejechaniu 200 metrów zgasło i tylko klocki świecą -albo błąd wykasować trzeba albo nowy czujnik jeszcze niewiem -jutro jeszcze zbieżność ustawić i nową felge i bedzie git,narazie letnie 18" założone ,ale nie idzie jechać za bardzo na nich ,szybko zmieniam bo jeszcze one polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nio i fajowo że już ogarnełeś auto i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 czyli teraz ci życzę lepszej przyczepności w manewrach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 czyli teraz ci życzę lepszej przyczepności w manewrach :) wzajemnie a tak pięknie szła boczkiem hehe i na końcu drogi fruuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi