MAZI-BKP Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 A wiec tak udalo mi sie zrobic wszystko za pomoca inpy jak wruce do domu to relacje zrobie co jak robilem tak czy inaczej dzieki za pomoc juz jestem madrzejszy o cos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 to piwo chociaż postaw za pomoc bo suszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Powracam do Tematu U mnie wszystko gra ale mam problem z 7er tak samo trzeba skalibrować kąt kierownicy bo wyskakuje bład ale niestety nie da sie tego zrobić tak jak w E46 moze ktoś mi pomóc co mozna z tym zrobić jakis szybki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 disem skalibrujesz czujnik kąta skrętu. w diagnosis wybierasz model auta i wchodzisz dalej... potem klikasz na Control module Functons, następnioe Function Selection i tam wybierasz kolejno: service functions chassis dsc 5.7 sensor adjustments steering - angle sensor i klikasz test plan potem strzałka w prawo i postępujesz zgodnie z instrukcją prościej się chyba nie da wytłumaczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dzięki wielkie czuje ze musze sie w końcu wziąść za zainstalowanie Disa dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to jeszcze nie masz? instaluj Inpa jest fajna bo prosta, ale dopiero w disie zaczyna się magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a to nie tobie Mazi wysyłałem gotowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 powiem Ci dirt że sporo osób narzeka na gotowce, ja osobiście wole instalować v44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) ale to mój,sprawdzony,pobierasz i odpalasz tylko na vmware(no i trzeba sieć ustawić)kilku osobom już przesłałem i nie narzekają szkoda,że linki wygasły,znaczy trzeba chyba tam z 10 zeta zapłacić,pobrałbyś i sam sprawdził,v_57 z kodowaniem ,na bazie v_52,z e60 na str głównej Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 mam v57 ale nie używałem nigdy, zawsze odpalam v44 - jakoś tak się przyzwyczaiłem zresztą i tak chyba nie ma jakiś znaczących zmian? męczy mnie teraz jak pogodzić inne adresy IP DIS v44 i SSS... może coś wiesz w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 musiałbyś dokładniej mi opisać problem,bo progmana już baaardzo dawno instalowałem,od podstaw,i śmiga mi na lapku z v_44 i z v_57 bezproblemowo,na jednym vmware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Doktor Kamcio postawił diagnozę błąd kąta skrętu. Zapaliło mi się to ot tak, jadę sobie w trasie, stoje na światłach, piiiik i jest... od czego zacząć? Przed tą trasą robiłem trochę przy kołach przednich, wyciągałem drążki i wahacze ze zwrotnic, ale kabli i przewodów hamulcowych nie odłączałem. Coś mogłem naruszyć, czy raczej nie ma powiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no i pewnie zbierznosc przestawiles 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 bez wątpienia, auto prowadzi się fatalnie, mam nadzieję, że w tym tygodniu umówię się na zbieżność i geometrię. Po tym powinno zniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Raczej zbieżność nie ma nic do tego, bo błąd wyskoczył przed wymianą drążków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ustaw zbieżność a potem kalibracja czujnika kąta skrętu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI-BKP Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 dirty.73 faktycznie to mi wysyłałeś gotowca i bd musiał zapłacić za to sciągnięcie i sciągnąć to i zainstalować bo jednak zaczynam wchodzić coraz bardziej w Auta a Inpa juz nie daje rady heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Raczej zbieżność nie ma nic do tego, bo błąd wyskoczył przed wymianą drążków. właściwie masz racje, to było przed... ale póki co wierzę w tą teorię zbieżności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Może ktoś tutaj wie jak wyjechać ze sterownikiem abs który jest w podszybiu? e46 Lift 320d 150KM Touring? Wyjechałem z osłoną ale tam kurcze komar nogi nie włoży a co dopiero coś odkręcić.. wersja bez śrub ma wierzchu ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi