czapla56 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 1.Energetyczni 2.jacoBlack 3 Staszek 4.Dyziu 5.Jaro 6. PRZEMO 7. sagui i Medrosa 8. Hadzi (na razie na 70% i nie wiem jakim autem jak mi się uda poskładać za wiechę i nie będzie śniegu to BMW) 9. Nem byc moze z Edka 10. mrsiwek 11. Kaczmar-może by kalendarze ktoś podrzucił jakby miał po drodze 12. Fuji71 z Asią - a ja bym prosił, aby ktoś naklejki małe białe zabrał 13. BASTARS 14. Szpadyzor71 15. ChriS 16. Boruta:twisted: 17. e36_wołów_bmw 18. Bio 19. Mati174 z Kasią<3 pod warunkiem że się wyrobię z przyjazdem z Rzepina :wink: 20. czapla56 Nikt się chyba nie obrazi jak przyjadę dupowozem? Potrzebny mi bagażnik:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 1.Energetyczni 2.jacoBlack 3 Staszek 4.Dyziu 5.Jaro 6. PRZEMO 7. sagui i Medrosa 8. Hadzi (na razie na 70% i nie wiem jakim autem jak mi się uda poskładać za wiechę i nie będzie śniegu to BMW) 9. Nem byc moze z Edka 10. mrsiwek 11. Kaczmar-może by kalendarze ktoś podrzucił jakby miał po drodze 12. Fuji71 z Asią - a ja bym prosił, aby ktoś naklejki małe białe zabrał 13. BASTARS 14. Szpadyzor71 15. ChriS 16. Boruta 17. e36_wołów_bmw 18. Bio 19. Mati174 z Kasią<3 pod warunkiem że się wyrobię z przyjazdem z Rzepina 20. czapla56 21. Huzar ( od jakiegoś czasu na forum ale nie było czasu się poznać więc czas najwyższy ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlieSt Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 a gdzie można umyć auto w okolicach biskupina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie moje rejony to niestety nie pomogę ale wujek google napewno coś zdziała ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 1.Energetyczni2.jacoBlack 3 Staszek 4.Dyziu 5.Jaro 6. PRZEMO 7. sagui i Medrosa 8. Hadzi (na razie na 70% i nie wiem jakim autem jak mi się uda poskładać za wiechę i nie będzie śniegu to BMW) 9. Nem byc moze z Edka 10. mrsiwek 11. Kaczmar-może by kalendarze ktoś podrzucił jakby miał po drodze 12. Fuji71 z Asią - a ja bym prosił, aby ktoś naklejki małe białe zabrał 13. BASTARS 14. Szpadyzor71 15. ChriS 16. Boruta:twisted: 17. e36_wołów_bmw 18. Bio 19. Mati174 z Kasią<3 pod warunkiem że się wyrobię z przyjazdem z Rzepina :wink: 20. czapla56 Nikt się chyba nie obrazi jak przyjadę dupowozem? Potrzebny mi bagażnik:D. ja się obrażę bo chciałem zobaczyć tą białą strzałę :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzieki za spocik. Bylem tylko chwilke ale milo bylo zobaczyc wasze smigla Pozdro i do nastepnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja też dziękuje za miły spocik mimo ze był krotki fajnie było znowu was zobaczyć i poznać nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A ja się spóźniłem to zastałem tylko zaparkowane samochody i tylko jedna osoba z forum(oprócz moich dwóch kumpli). Później dojechał Rush tylko na chwilę i jak się zmywałem to wychodziliście z magnolii Następnym razem przybędę na czaspytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Również dzięki za spotkanko. Trochę zimno, ale może następnym razem będzie lepiej. Koszulki i kalendarze odebrane a więc spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja dopiero dojechałem i w sumie sytuacja podobna jak u Fujiego. Miałem być punktualnie, ale skleroza mnie złapała i na złą ulicę pojechałem (prawie drugi koniec miasta)lolol. Na szczęście udało się zamienić słowo z co niektórymi;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzięki również za pierwszego spota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzięki serdeczne za spotkanie, starych znajomych jak i nowych forumowiczów, szkoda tylko, że pogoda nas nie rozpieszcza, do następnegobmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzięki za spotkanie, miło było pogadać i poglądać autka. Po wczorajszych 5 godzinach przygotowań brata do występu na mrozie w Jeleniej Górze to dziś była super pogoda Kamil, Przemo dzięki za rady Przemo dzięki za podwiezienie kalendarzy Pzdr i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Kamil, Przemo dzięki za rady Spoko.. jak cos chetnie pomoge... Dzieki wszystkim za spotkanie i miłą atmosfere.... kilka zdjec.... https://picasaweb.google.com/103167590787211021425/NightStyczen?authuser=0&authkey=Gv1sRgCObS-b2r1r-qhwE&feat=directlink 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Również dzięki za spotkanie. Dzięki chłopaki za kalendarze, i naklejke ! Ten A4 nawet daje radę. kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 A ja się spóźniłem to zastałem tylko zaparkowane samochody i tylko jedna osoba z forum(oprócz moich dwóch kumpli). Później dojechał Rush tylko na chwilę i jak się zmywałem to wychodziliście z magnolii Następnym razem przybędę na czaspytanie_bmw no widziałem tylko tył tej wisieńki Ja dopiero dojechałem i w sumie sytuacja podobna jak u Fujiego. Miałem być punktualnie, ale skleroza mnie złapała i na złą ulicę pojechałem (prawie drugi koniec miasta)lolol. Na szczęście udało się zamienić słowo z co niektórymi;). w końcu Cię ujrzeliśmy uklon_bmw dzięki za spocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Chwila cierpliwości Fuji a udałoby nam się ujrzeć Twój przód. P.S.: Czyja jest ta czerwona E30 w turasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 a jak ja już przyjechałem to nikogo nie było niestety nie mogłem się wcześniej urwać z uczelni (cholerne egzaminy:() Pozdrawiam Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 szkoda mi że tym razem nie mogłem być, ale na nastepnym będę napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Spot jak zwykle udany Dyziu dzięki za koszulki Przemo I Energy za kalendarze i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Chwila cierpliwości Fuji a udałoby nam się ujrzeć Twój przód. P.S.: Czyja jest ta czerwona E30 w turasie? No niestety śpieszyłem się jeszcze do sklepu i musiałem rodziców zawieźć gdzieś na 18 a wyrobiłem się na styk. A e30 w turasie to mojego kolegi. Pozwoliłem sobie go zaprosić, może dołączy do forum może nie. Silnik tylko 1.6 ale w miarę rześka, w środku pare gadżetów od emki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Pytam bo poprostu wydaje mi się, że mamy wspólnego mechanika, ale na 100% pewny nie jestem. Sorrry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzięki za Spota, choć krótki i zimnawo to miło spotkać się w Nowym Roku. Do następnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoniu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 9. sloniu chyba pora pojawic sie w koncu na jakims spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 9. sloniu chyba pora pojawic sie w koncu na jakims spocie pytanie_bmw o co chodzi ? pytanie_bmw ( już po spocie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi