jacoBlack Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Forest masz może naklejki klubowe? happy_bmw Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Forest masz może naklejki klubowe? happy_bmw Mam chyba jedną srebrną. Pisz do Mordulca, może mu cos jeszcze zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 w sobotę lece do Ostrowa do Adama na serwis wozu ,moge wziąć kalendarze ,jeśli nikt ich jeszcze nie wziął... Z tego co wczoraj kontaktowałem się z Czechem to jeszcze nikt nie wziął, więc bierz Kalendarze A3 będą, bo dziś odebrałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Z tego co wczoraj kontaktowałem się z Czechem to jeszcze nikt nie wziął, więc bierz Kalendarze A3 będą, bo dziś odebrałem Gadałem dzisiaj z Czechem ;umówiłem sie z nim na odbiór kalendarzy na sobotę ,więc na spocie będą do odebrania u mnie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 *****, całe 4 dni powiszę na ścianie...:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jak bedzie ktos z moich okolic to niech wezmie dla mnie kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jak bedzie ktos z moich okolic to niech wezmie dla mnie kalendarza i dla mnie też uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 *****, całe 4 dni powiszę na ścianie... niechce nic mowić ale sam tak chyba wybrałeś:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 *****, całe 4 dni powiszę na ścianie...:bag::bag::bag: A u mnie wisisz od wczoraj (a w projekcie od zeszłego tygodnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 *****, całe 4 dni powiszę na ścianie...:bag::bag::bag: w przyszłym roku powisisz dłużej bo nie wątpie w to byś się nie załapał no chyba że ją sprzedaż :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 E tam nie róbcie scen najważniejsze ze już są :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 jeszcze jestem w polsce jak nie wyjade w niedziele to wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja niestety odpadam. Małe problemy dziś rano, na dojazdówce nie będę się pchał do Wrocka :bag: 1.Energetyczni 2.jacoBlack 3 Staszek 4.Dyziu 5.Jaro 6. PRZEMO 7. sagui i Medrosa 8. Hadzi (na razie na 70% i nie wiem jakim autem jak mi się uda poskładać za wiechę i nie będzie śniegu to BMW) 9. Nem byc moze z Edka 10. mrsiwek 11. Kaczmar-może by kalendarze ktoś podrzucił jakby miał po drodze 12. Fuji71 z Asią - a ja bym prosił, aby ktoś naklejki małe białe zabrał 13. BASTARS 14. Szpadyzor71 15. ChriS 16. Boruta:twisted: 17. e36_wołów_bmw 18. Bio 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Forest może zabierzesz się z kimś kto będzie jechał z Twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja niestety odpadam. Małe problemy dziś rano, na dojazdówce nie będę się pchał do Wrocka :bag: Mam jedną oponę 215/75/16C na zbyciu to mogę Ci dać :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzięki ale do mnie wchodzi minimum 17" :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie że tak wpadne z EOT, będzie może ktoś z jeżem lub panelem climatronica do E36 na podmianke do mojej ? Chciałbym choć jednen zakup wyeliminować. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Bio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja niestety odpadam. Małe problemy dziś rano, na dojazdówce nie będę się pchał do Wrocka :bag: Sebo nie świruj , a co z Buforową , ja Ciemogę zabrać bo i tak na karty będziemy lecieć chyba przez Oławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati174 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) 1.Energetyczni 2.jacoBlack 3 Staszek 4.Dyziu 5.Jaro 6. PRZEMO 7. sagui i Medrosa 8. Hadzi (na razie na 70% i nie wiem jakim autem jak mi się uda poskładać za wiechę i nie będzie śniegu to BMW) 9. Nem byc moze z Edka 10. mrsiwek 11. Kaczmar-może by kalendarze ktoś podrzucił jakby miał po drodze 12. Fuji71 z Asią - a ja bym prosił, aby ktoś naklejki małe białe zabrał 13. BASTARS 14. Szpadyzor71 15. ChriS 16. Boruta:twisted: 17. e36_wołów_bmw 18. Bio 19. Mati174 z Kasią<3 pod warunkiem że się wyrobię z przyjazdem z Rzepina 20. ... P. S. Jeśli ktoś ma dymione kierunki do Coupe e36 to chętnie odkupię jutro! Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Mati174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlieSt Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 czy ktoś z poza klubu też może podjechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 To jest BMW Night nie zlot wiec pierwsza i idealna okazja aby się pokazać na zlocie. W sumie to niech Klubowicze się wypowiedzą ale z tego co pamiętam tak zawsze było. Mnie niestety nie będzie bo mam dziś okazje do świętowania i pije do upadłego i jutro nie wsiadam za kółko. [h=1][/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Możesz śmiało przyjechać masz okazję się zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jutro niestety nie wyrobie żeby pojawić się na NIGHTcie życzę dobrej zabawy . PS Mam prośbę czy ktoś z okolic borka może przejąc mój kalendarz a4 a ja sobie w tygodniu odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 czy ktoś z poza klubu też może podjechać ? Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak to juz bywa, zawsze ktos sie wysypie. Tym razem jestem to ja, pompa wody zdechla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi