DANKIN Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cześć. Szukam na lato felg do swojej e39 wraz z oponkami. Wyłącznie 16'' najlepiej orginalne bmw, do lata jest jeszcze trochę czasu więc nie mam jeszcze ciśnienia. Propozycję na pw lub tutaj. BAJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Jak znajde do siebie jakieś fajne 17 to będe miał do sprzedania swoje oryginalne 16 ło takie Edytowane 6 Stycznia 2013 przez pawel83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeKamilo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mam 16" do sprzedania za 650 zł dodalem nowy temat sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dzięki DeKamilo, ale szukam trochę innego wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak byś był zainteresowany to mam styling 115 z e60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi