Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pytanie techniczne, założyłem kierownicę z okrągłą poduszką, multifunkcję i poduszkę, na razie brak lery. Czy brak lery może powodować samoczynne włączanie się klaksonu? Na dziurach gdzieś poducha podskakuje i włącza klakson, na razie poradziłem sobie odpięciem klaksonu, ale trzeba to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Masz gdzieś zagięty stelaż od poduszki musi byc idealnie równy ja raz ściągałem jaśka i mi sie zniekształcił i tak samo miałem a lera nie ma nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Faktycznie stelaż delikatnie wgięty jest, czyli powinien być idealnie płaski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Problem rozwiązany, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi