Marcin E46 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Marcin E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 fajna babcia ale poczytajmy zanim popiszemy na forum lololhttp://www.maxbimmer.pl/f29/wa-ne-przeczytaj-po-niej-wklejaj-1253/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 całkiem ładnie prezentuje sie ta twoja babunia, skóra wygląda ładnie, chyba że to zasługa dobrego retuszu hehe Dodaj jeszcze opis wyposażenia i będzie gites bmw_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Od wklejania samych zdjec jest galeria e38 a jezeli to twoje auto i chcesz je zaprezentowac to zapoznaj sie z regulaminem dzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Czytałem ale jestem ignorantem komputerowym i starałem sie zrobić to dobrze pewnie wyszło jak zwykle :roll:. Opcja auta tylko bez webasto pełna , zdjecia robione nokia n 8-00 i tak jak widac nie jestem orłem w kompach więc co do retuszu sory nie znam się. Motor 3.5 v8 dla emeryta może być.:wink: Edytowane 6 Stycznia 2013 przez Marcin E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ladna furka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Popraw nazwe tematu lub kosz Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 nio ładna 7-er tylko lupę trzeba sobie kupić takie małe fotki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 środeczek to dla mnie marzenie z tego co widze na zdjęciachbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 tylko lupę trzeba sobie kupić takie małe fotki kolega myślał że bedzie dobrze skoro to duże auto :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ja jestem ślepa i ledwo co tam wypatrzylam,ale całkiem fajna babcia. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 7er Ponton na kołach. Bardzo fajnie wnętrze, navi działa? Wszystko sprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Koniec produkcji E38 to jakos 2001 wiec nie przesadzajcie z tymi seniorami... hahaha Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z fotek widać że zadbana w miarę. W miarę bo dokładniej nic na nich nie widać. Dodaj jakiś konkretniejszy opis, jak nabyłeś samochód, rozkoduj nr win i jakie plany na przyszłość i co już zdążyłeś zrobić. Na zdjęciach wygląda jakby był wyjęty silnik bo mega wysoko siedzi:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 uuu no no no bunia marzenie piękna ;)uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 BTW ciekaw jestem w jakiej czesci Polski mieszkasz :? ze tak zielono jeszcze i pogoda piekna taka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 BTW ciekaw jestem w jakiej czesci Polski mieszkasz ze tak zielono jeszcze i pogoda piekna taka hahah czyżby jakaś podejrzliwość ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi