rhl Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ktoś chętny z was koledzy? Od czasu wypadku mam problemy z układem chłodzenia, myślałem, że dałem radę sam ogarnąć temat jednak pomimo tego, że autem jeżdżę na codzień to co jakiś czas mam problem z płynem chłodzącym - ubywa go i nie wiem gdzie... wycieków nie ma. Wcięło i nima... amba fatima Czułby się ktoś na siłach to dobrze zrobić? Chcę zapłacić i mieć problem z głowy bo jest to denerwujące. Poza tym miałbym do wymiany szczotki w silniku dmuchawy - również sam nie potrafię rozgrzebać na tyle, by wyjąć sam silnik a już miałem go luźnego w rękach, tyle, że za mała dziura jest na wyjęcie i zrezygnowałem z dalszej walki. Te dwie rzeczy do zrobienia mam... Jeśli jest ktoś pod Wrocławiem, to również wchodzi w grę, byle nikt nic więcej nie schrzanił a naprawił co trzeba, by zapomnieć o sprawie Piszczie w temacie albo PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboPama_pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 To pytanie skierowane jest w szczególnosci do Użytkowników którzy są z Wrocławia, ztego co wiem to na forum ich nie brakuje,więc powinien być odzew. Sam również chętnie bym coś doradził,pomógł- jednak na odległość trudno,a do Wrocławia mam kawałęk drogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi