hall Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ... Staszek pisz PW do wszystkich z listy czy potwierdzają że jadą bo zaraz się okaże że połowa się dla jaj wpisała kuog Popieram warto może niektórym przypomnieć . W tym tygodniu dokonam płatności za transport i wjazd do Muzeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ... Staszek pisz PW do wszystkich z listy czy potwierdzają że jadą bo zaraz się okaże że połowa się dla jaj wpisała kuog Dzisiaj już nie dam rady ale jutro wysyłam wszystkim na PW czy potwierdzają ze jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Do mnie nie pisz ja potwierdzam wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W życiu są różne sytuacje, które ciężko przewidzieć, nie mniej jednak szkoda, że ekipa wykrusza się, a został jeszcze miesiąc do wyjazdu ..... ciekawe ile zostanie nas na wyjazd My popłacimy wszystko jakoś do 10.04. :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 My też potwierdzamy obecnosc, a pieniązki wpłace ok. 10.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 także potwierdzam wyjazd tak jak wpisałem i popłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja chyba nie musze juz potwierdzac? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone 2. Energy i Basia + Patryk 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 7. mrsiwek & Agnieszka ? 8. SoulRea + Zuza5 9. Kamcio & Justyna 10. Boruta+Aga 11. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. wisnia 14.Madziulka&Krzysiek 15. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. e34t -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 17. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone-opłacone wejścia
Rekomendowane odpowiedzi