Dziki Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Otrzymałem dane do ubezpieczenia od: 1. e34t 2. Sagui + Medrosa 3. Fuji71 + Asia 4. Energy + B@si@ + Patryk 5. Mariusz13 + Joanna 6. D0_Domel + Malwina 7. Maris + Małgorzata 8. Zamoj 9.Kevin + Wojtek 10.Mordulec + Pola 11.sebo293 + Iwona 12.Da_Vidoo 13.Hall + Krzychu 14.Staszek + Ania 15.Krzysiek + Madziulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No to super brakuje nam teraz 3 osoby :sad: Staszku - zamiast Foresta i Mlodej wpisany jest Georgii i jego zona, wiec brakuje 2 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak tylko teraz odpada jeszcze Pawelo i niestety brakuje nam 3 osobypytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Zawsze ktoś tam się wysypie , ot życie po prostu-Otwórz listę rezerwową -Mail do wszystkich forumowiczów z informacją że są jeszcze miejsca -Skróć czas na wpłaty za wycieczkę np. do 10 kwietnia żeby mieć szybciej ogarnięty temat 3 miejsca to nie tragedia powinni się jeszcze chętni znaleźć w razie W można pogadać z Południem albo z Gzetami może ktoś od nich chciałby pojechać Marcin to jest bardzo dobry pomysł jak byś mógł wrzucić info u nich na forum to był bym wdzięczny happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Marcin to jest bardzo dobry pomysł jak byś mógł wrzucić info u nich na forum to był bym wdzięczny happy_bmw Spoko Staszek mogę wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mojego brata Wam nie przedstawię...Mam za dużo roboty przy aucie, a nie chce wbijać na zloty nie kompletnym. Brak czasu i miejsca do pracy robi swoje a zima nie odpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 i stało się...... przez sytuacje nie zależną odemnie jestem zmuszony do oddania komuś 2 miejsc za mnie i za Sandre..... nie damy rady w łikend majowy być razem z wami....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 No i brakuje nam teraz 5 osób mam nadzieje ze ktoś się jeszcze dopisze bo inaczej koszt za autobus na osobę niestety wzrośnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Otrzymałem dane do ubezpieczenia od: 1. e34t 2. Sagui + Medrosa 3. Fuji71 + Asia 4. Energy + B@si@ + Patryk 5. Mariusz13 + Joanna 6. D0_Domel + Malwina 7. Maris + Małgorzata 8. Zamoj 9.Kevin + Wojtek 10.Mordulec + Pola 11.sebo293 + Iwona 12.Da_Vidoo 13.Hall + Krzychu 14.Staszek + Ania 15.Krzysiek + Madziulka 16.Georgii + Żonka Proszę ,zgodnie z informacją w 1szym poście,o dane do ubezpieczenia pozostałe osoby z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Miejmy nadzieje,że więcej osób nie zrezygnuje. Chyba,że jest możliwość wzięcia mniejszego autobusu lub np. dwóch busów. Cena niech nie wzrasta bo serce po operacji i przeróbkach wsadzam do Bety,poza tym święta więc wydatki były spore. Miejmy nadzieje,że uda się wszystko dopiąć na ostatni guzik happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 J mam nadzieje ze jeszcze 5 osób chętnych się znajdzie bo to jedyna okazja zobaczyć muzeum i fabrykę w Dingolfing gdzie produkuje się BMW er 5 er 6 i er 7:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Przykro mi, ale na 90% będą kolejne 2 miejsca wolne... nie mamy z kim zostawić dzieci ( dziadkom zmieniły się plany :cry:). Jeżeli nic nie wymyślimy w ciągu kilku dni to potwierdzę na 100% naszą rezygnajcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) no to się ładnie zaczyna, mam nadzieję że wogóle pojedziemy jak zostanie pięć osób to może beemką się poleci :cry: zostało dwa tygodnie na wpłaty a sporo osób jeszcze nie wpłaciło ojjjj coś cienko ten wyjazd widzę :cry: Edytowane 30 Marca 2013 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja tam nie porzucam nadziei w zeszłym roku też były problemy ale udało się i w tym roku też się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja na dniach wpłacę pieniążki jestem pewny co do wyjazdu, tym bardziej, że ekipa się szykuje fajna bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Jeżeli władze forum pozwolą to mogę się zapytać paru kolegów beemkowiczów czy nie chcieliby z nami pozwiedzać. Dwóch z nich było na spocie, ale na forum nie są zarejestrowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 być byli zarejstrować się tu to 5 minut kwestia co na to powie górabmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 być byli zarejstrować się tu to 5 minutkwestia co na to powie góra Rejestrować się na forum tylko po to żeby pojechać zwiedzać, a później nawet nie zaglądać na forum to też chyba nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Rejestrować się na forum tylko po to żeby pojechać zwiedzać, a później nawet nie zaglądać na forum to też chyba nie ma sensu. Nie zaśmiecać tematu głupotami nie jesteście na forum od miesiąca zasady i regulamin znacie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzisiaj jadę wpłacić zaliczkę za autobus na wpłaty za autobus czekam do 15 kwietnia mamy 45 osób mam nadzieję ze już się nikt nie wyrkuszy.Przypominam ze mamy jeszcze 5 miejsc osoby chętne mogą się śmiało dopisać do listy jeżeli do 20 kwietnia nie będzie chętnych to zmienię rezerwacje do fabryki na 45 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie ma sensu się tłumaczyć,ale Ja i Żonka odpadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No to ładnie to ile teraz brakuje osób bo się pomału zaczynam gubić pytanie_bmw jak tak dalej pójdzie to zastanie nas naprawdę garstka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) ... Staszek pisz PW do wszystkich z listy czy potwierdzają że jadą bo zaraz się okaże że połowa się dla jaj wpisała kuog Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Niestety, mój brat też odpada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi