Gość staszek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dzisiaj dzwonili do mnie jeszcze raz zmieniliśmy godzinę zwiedzania fabryki z 14 na 15 tak abyśmy spokojnie mogli zwiedzić muzeum i Welt . Do fabryki wejdą dwie grupy razem ,jak pisze Mordulec fajnie by było się wszyscy zdecydowali na zwiedzanie im większa grupa tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wszystko ogarniam ja jestem zwolennikiem historii bmw_0 także mnie interesuje tylko muzeum.A fabryka fakt napewno wiele fajnych rzeczy można zobaczyć i w ogóle ale sory nie dla mnie. Krzysiek zastanów się z tą fabryką drugiej takiej okazji może nie być :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Z wieeeeeeeelkim zalem musze sie wypisac LISTA: 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Kosa no nierób uklon_bmw nam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ok ja się nie bende wyłamywał za proźbą Staszka także Muzeum + fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 LISTA: 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t 23.sebo293+Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 LISTA: 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t 23.sebo293+Iwona 24. SoulRea + Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 LISTA: 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t 23.sebo293+Iwona ] Soulrea nie wiem czy widziałeś ale zapisałeś się dwa razy poprawione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 omg sorka wykreślcie ten drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Do fabryki wejdą dwie grupy razem Jak nie ma ciśnienia że musi być zapłacone za całą rezerwację czyli 45 osób to zmienia postać rzeczy :drunk: W tym układzie kto chce ten się deklaruje i wpłaca z góry za wyjazd & muzeum & fabrykę. A kto nie chce wchodzić do fabryki ten płaci tylko za wyjazd i muzeum :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 po co wy robicie jakies sceny z ta fabryka, zbiedniejecie pytanie_bmw jest plan wycieczki i wszyscy ida a nie ja nie ide :bag: on nie idzie to ja tez nie ide i bedzie tak jak w monachium ze organizator swiecił oczami lolol troche szacunku dla Staszka :beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 O Jezu jak ktoś nie będzie chciał iść może przed fabryka rozpakować kanapki z kotletem i zjeść śniadanie. Wstępnie Staszek ustalił na 45 osób podjąć decyzje i napiszcie jako chce a kto nie żeby chłopak wiedział co ma mówić. Ja tam na pewno idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Generalnie nie będziemy nikogo zmuszać ale być w Rzymie i Papierza nie widzieć pytanie_bmw lista będzie otwarta do końca marca jeżeli uzbieramy całą grupę tzn 50 osób to i autobus wyjdzie taniej wstęp do muzeum 6 euro + 4.50 fabryka daje nam 10 .50 normalny bilet do muzeum kosztuje 12 euro a tu mamy za mniejszą kasę fabrykę i muzeum moim zdaniem cena jest dobra :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 heh czekam na kasę za nadgodziny a Eurasy już mam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja się piszę na muzeum i fabrykę, w końcu bez sensu jechać być pod fabryką i jej nie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Po zwiedzaniu fabryki 3er w zeszłym roku, 5er napewno nie opuscimy happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia + Patryk 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t 23.sebo293+Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Bylem w tamtym roku i jak tam jechac to nie wyobrazam sobie bez fabryki zwiedzac.. Nawet jak ktos ogladal w TV to nie jest to samo . Zobaczyc jak tworza nasze fury, takze nie marudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest możliwość zabrania ze sobą kolegi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest możliwość zabrania ze sobą kolegi ? jedni mają żony a inni kolegów :dance: ... żart oczywiście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jedni mają żony a inni kolegów :dance:... żart oczywiście :lol: to się nazywa przyjaciel :dance::dance::dance::dance::dance::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jest możliwość zabrania ze sobą kolegi ? A kolega był już na jakimś spocie albo najcie nie będę sam podejmował decyzji niech się inni KLUBOWICZE wypowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Podstawowa sprawa wszystko ok według mnie może tylko czy weźmiesz za nigo odpowiedzialność aby nam numeu jakiegoś nie odstawił. Nie potrzebujemy negatywnego zdania o nas jako o klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jak ręczysz za niego to ja osobiscie nie mam nic przeciwko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia + Patryk 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Paulina & Marcin 9. mariusz13 & ktoś 10. pawelo 11. mrsiwek & Agnieszka 12. SoulRea + Zuza5 13. Dyziu & Sandra 14. Kamcio - również chętnie bym pojechał 15. Kuziem 16. Boruta+Aga+Brat 17. Domel & Malwina 18. maris & Małgosia 19. wisnia 20.Madziulka&Krzysiek 21. Zamoj 22. e34t 23.sebo293+Iwona 24. Fuji71 + Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi