Gość e34t Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ciekawi mnie czy kto kolwiek nstępny raz podejmie się zorganizowania takiej wycieczki. Osoby które większość załatwiały zrezygnowały z bycia klubowiczem. Także Powodzenia!!! A o fabryce to chyba raczej można pomarzyć:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 to co wyscie tam od***ali w fabryce? linia produkcyjna przez was stanęła czy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 dajcie mu bana,bo zrzędzi jak stara baba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 dajcie mu bana,bo zrzędzi jak stara baba x2 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Heh nie ma co. Edytowane 10 Maja 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 za takie insynuacje zaraz dostaniesz ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Bez przesady Kosa, wiele osób żartuje tutaj i jakoś nikt się nie obraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 teraz to dowaliłeś, po wydarzeniach w fabryce temat wcale nie jest śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 na terenie fabryki obowiązuje zakaz fotografowania i filmowania, ale zawsze mozna obejżeć:[video=youtube;yuyFAyYM4Ig] Warto obejrzeć. Świetny materiał. Btw. fajny motyw odnośnie alternatywnego zasilania fabryki oraz cały system sprawdzania wad. ^^ Masz coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Brak wpłaty za Ubezpieczenie. SCHWARZE LISTE: Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca (GOGLIN) Galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A ten od maści odbytniczej wam sie znalazł??:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Brak wpłaty za Ubezpieczenie. SCHWARZE LISTE: Galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zalecam obejrzeć z głośnikami...[video=youtube;2XzRU2IQpVQ] Forest dobry film hahaha rozbawiłeś mnie MEGA. Wiecie co jak tak czytam o tym wszystkim to przypominam sobie swoje wycieczki w LO i na studiach brakuje mi tych czasów zwariowane wyjazdy pełne spontanu i dzikości najważniejsze że każdy wrócił cały i zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 ja tam będę miło wspominał ten wyjazd było super , byłem przygotowany na takie niespodzianki wszystko zwiedziłem obejrzałem i zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 A ja się postaram w przyszłym roku jak będzie taki wyjazd wybrać z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi