SoulRea Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jeszcze 10 osób i full autokar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 LISTA 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Kosa & Kasia 9. Paulina & Marcin 10.mariusz13 & ktoś 11. pawelo 12. mrsiwek & Agnieszka 13. SoulRea + Zuza5 14. Dyziu & Sandra 15. Kamcio - również chętnie bym pojechał 16. Kuziem 17.Boruta+Aga+Brat 18. Domel & Malwina 19. maris & Małgosia 20. wisnia ja chyba raczej nie dam rady ale jest jeszcze ziarenko nadzieji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Miras nie no nie rób nam tego uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 LISTA 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Kosa & Kasia 9. Paulina & Marcin 10.mariusz13 & ktoś 11. pawelo 12. mrsiwek & Agnieszka 13. SoulRea + Zuza5 14. Dyziu & Sandra 15. Kamcio - również chętnie bym pojechał 16. Kuziem 17.Boruta+Aga+Brat 18. Domel & Malwina 19. maris & Małgosia 20. wisnia 21.Madziulka&Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Kosa & Kasia 9. Paulina & Marcin 10.mariusz13 & ktoś 11. pawelo 12. mrsiwek & Agnieszka 13. SoulRea + Zuza5 14. Dyziu & Sandra 15. Kamcio - również chętnie bym pojechał 16. Kuziem 17.Boruta+Aga+Brat 18. Domel & Malwina 19. maris & Małgosia 20. wisnia 21.Madziulka&Krzysiek 22. Zamoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Rozmawiałem dzisiaj z szefem autobusu da nam autobus na 50 osób koszt takiego autokaru to około 6 tys zł jeżeli będziemy mieli komplet to wyjdzie po 120 zł na osobę .Jutro zadzwonię do muzeum dowiem się jak będzie z wejściem do fabryki bo do muzeum wejdziemy bez przewodnika lepiej dla nas bo będziemy mogli sami sobie zwiedzać Edytowane 6 Stycznia 2013 przez staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Staszek dopisz mnie do listy na wyjazd e34t. Pozdrawiam. Wszystko uzależnione od stanu zdrowia ale postaram się pojechać. LISTA: 1. Staszek & Ania 2. Forest & Młoda & Krzyś 3. Energy i Basia 4. sagui & Medrosa 5. Nem & Edka 6. Kevin & Monia 7. jokeymiras 8. Kosa & Kasia 9. Paulina & Marcin 10.mariusz13 & ktoś 11. pawelo 12. mrsiwek & Agnieszka 13. SoulRea + Zuza5 14. Dyziu & Sandra 15. Kamcio - również chętnie bym pojechał 16. Kuziem 17.Boruta+Aga+Brat 18. Domel & Malwina 19. maris & Małgosia 20. wisnia 21.Madziulka&Krzysiek 22. Zamoj 23. e34t Edytowane 6 Stycznia 2013 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 staszek a jest możliwość zrobienia z nas dwóch wspólnych grup :?: już nie wspomnę o przewodniku z angielskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zaczynam odliczać dni :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 staszek a jest możliwość zrobienia z nas dwóch wspólnych grup :?: już nie wspomnę o przewodniku z angielskim Właśnie po to będę dzwonił zobaczymy co się da zrobić do muzeum wejdziemy jedną grupą nie wiem jak z fabryką happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie wiem jak z fabryką o fabrykę właśnie się rozchodzi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 powiedz tym w fabryce ze przyjezdzaja kozacy z polski i maja nam pokazac czym sie woza kozacy z monachium :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 a jak bedziemy chcieli isc do muzeum lotnictwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzwoniłem dzisiaj do muzeum chciałem zaklepać termin z muzeum nie ma problemu możemy wejść całą grupą ale do fabryki nie ma miejsc chyba ze zdecydujemy się na czerwiec ale musiał bym w tym tygodniu ustalić datę . Spróbuję jeszcze jutro dowiedzieć się jak wygląda sytuacja z fabryką er 7 może coś się uda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dostałem nr tel do Dingolfing tam jest produkcja Bmw er5 i er7 zadzwoniłem i kazali mi wysłać podanie o rezerwacje terminu na 3 maja jutro będę miał odpowiedz :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dostałem nr tel do Dingolfing tam jest produkcja Bmw er5 i er7 zadzwoniłem i kazali mi wysłać podanie o rezerwacje terminu na 3 maja jutro będę miał odpowiedz :lol::lol: SUPER robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dzwonili dzisiaj do mnie z fabryki Bmw serii 5 i 7.Udało się załatwiłem wejście do fabryki dla 45 osób .Będziemy podzieleni na 2 grupy,zwiedzanie będzie trwało dwie godziny i trzeba będzie przejść około 4 km.Koszt to 200 euro za 2 grupy wychodzi 4,50 e za osobę.Liczba osób musi się zgadzać.Istnieje możliwość zwiększenia lub zmniejszenia grupy.Tylko trzeba o tym wcześniej poinformować aby nie ponieść kosztów. Termin zwiedzania to 3 maja godz.14 z Monachium do Dingolfing jest 88 km. Więcej szczegółów podam jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tym razem zbierac za wyjazd + wycieczka po fabryce z gory Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ta,bo potem szopki typu,że mi się już odechciało i nie idę,bo jak staszek napisał Liczba osób musi się zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wszystko ogarniam ja jestem zwolennikiem historii bmw_0 także mnie interesuje tylko muzeum. A fabryka fakt napewno wiele fajnych rzeczy można zobaczyć i w ogóle ale sory nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No i za***iście z tą fabryką się udało :drunk: Staszek sumuj wszystko razem i wyliczaj koszty żeby nie było takich jazd jak w zeszłym roku ... jak z góry każdy opłaci za muzeum + zwiedzanie fabryki to później nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Moze osoba ktora nie chce isc do fabryki od razu dopisze to przy nicku. Bedzie szybciej niz glosy za ;-) Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak rozumiem całość ma być zapłacona to po co kombinować z tym kto chce a kto nie chce iść do fabryki ?? Płacą wszyscy a kto nie będzie chciał ten nie wejdzie. Jak zostanie wolna ręka to zaraz się okaże , że Staszek znowu będzie świecił oczami że zaklepał dla 45 osób a na miejscu do fabryki poszło np. 30 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A jak ktos nie chce wchodzic do fabryki to dlaczego ma placic? To fabryke i museum doliczamy do kosztu autobusu i podzielic na wszystkich? Kura pazurem na telefonie napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ok nie ogarniam ostatnio podejmowanych decyzji ... dlatego w skrócie : MY = Paulina i Marcin ... chcemy zwiedzić fabrykę czyli proszę nas wpisać do 1-szej zwiedzającej grupy A to czy zbierze się kasiora i chętni na drugą grupę nam dynda i powiewa :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi