Gość staszek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 No to teraz brakuje nam tylko 3 osoby Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to może się śmiało dopisać autobus prawie pełny to już ostatni dzwonek happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Koledze powiedziałem Staszek znasz go chłopak ok. Także pracuje w Ronalu ma srebrne e46 325 jakby coś zgłosi się do ciebie jak uda mu się załatwić urlop. Powiedziałem mu że do końca tygodnia ma dać znać. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry - znajomy Fuji71 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 22. Kosa& Katarzyna -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 23. Tomek& Ola - znajomi Staszka -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 24. Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 25. Darek - brat Halla 26. Forest & Młoda -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 27. Irena - znajoma mariusz13 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Koledze powiedziałem Staszek znasz go chłopak ok. Także pracuje w Ronalu ma srebrne e46 325 jakby coś zgłosi się do ciebie jak uda mu się załatwić urlop. Powiedziałem mu że do końca tygodnia ma dać znać. Spoko znam go mam nadzieje ze dąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Kasa poleciała za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry - znajomy Fuji71 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 22. Kosa& Katarzyna -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 23. Tomek& Ola - znajomi Staszka -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 24. Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 25. Darek - brat Halla-pieniądze wpłacone 26. Forest & Młoda -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 27. Irena - znajoma mariusz13 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry - znajomy Fuji71 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 22. Kosa& Katarzyna -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 23. Tomek& Ola - znajomi Staszka -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 24. Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 25. Darek - brat Halla -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 26. Forest & Młoda -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 27. Irena - znajoma mariusz13 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Staszek - WYGRAŁEŚ - przekonałeś mnie My z Ewą tez jedziemy Także kaskę zaraz wysyłam więc jutro rano powinna być P.S. A tak na marginesie to są jeszcze miejsca?? :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Lijooo dobra decyzja!! Miejsc jest 3 wiec dwa macie I już jest konkretna ekipa na wspanialy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Staszek - WYGRAŁEŚ - przekonałeś mnie My z Ewą tez jedziemy Także kaskę zaraz wysyłam więc jutro rano powinna być P.S. A tak na marginesie to są jeszcze miejsca?? :bag::bag::bag: No a juz myślałem ze odpuscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 elegancko.... ekipa dobra... juz mnie wątroba boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry - znajomy Fuji71 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 22. Kosa& Katarzyna -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 23. Tomek& Ola - znajomi Staszka -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 24. Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 25. Darek - brat Halla -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 26. Forest & Młoda -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 27. Irena - znajoma mariusz13 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 28. Lijo & Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No i elegancko jedna osoba może jeszcze dojdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kaska poszła ale pewnie dojedzie dopiero w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Na proźbę dopisuje Maxxx35sa. :4:oj będzie się działo:dance:. Nie bardzo ogarnia forum także dopisuje. Energy wątroba chyba zaczyna boleć co??? Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Niech każdy weźmie ze sobą opakowanie Hepatilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry - znajomy Fuji71 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 22. Kosa& Katarzyna -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 23. Tomek& Ola - znajomi Staszka -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 24. Sebastian i Marcin - znajomi Mordulca -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 25. Darek - brat Halla -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 26. Forest & Młoda -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 27. Irena - znajoma mariusz13 -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 28. Lijo & Ewa 29.Maxxx35sa -pieniądze wpłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mamy pełną listę i oto chodzi w poniedziałek podam trasę wyjazdu:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Staszek i godziny oraz miejsca przystankówbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 jutro Staszek poda wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jutro podam trasę wesołego autobusu prosiłbym aby każdy uczestnik dopisał się do listy gdzie będzie wsiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziki Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeżeli chodzi o ubezpieczenie wycieczki to mam dane od wszystkich zainteresowanych (47 osób) za wyjątkiem: Darek -brat Halla Harry -znajomy Fuji71 Maxxx35sa -ktoś od e34t. Zwlekałem do ostatniej chwili żeby jak najwięcej osób zostało objętych ubezpieczeniem grupowym. Jutro załatwiam polisę i wpłacam kasę. Wyżej wymienieni (3 osoby) jeżeli do jutra do godziny 11:00 podeślą mi dane ,o które prosiłem, to również zostaną objęci ubezpieczeniem. PAMIĘTAJCIE- DO GODZ. 11:00. Jutro również podam ile wypadnie na osobę. Czyli widzę że znowu kompletny IKARUS będzie leciał :party::drunk: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dane Maxxx35sa już wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja również wysłałem dane Harrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 e34t dostałem tylko pustą wiadomość bez danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi