sagui Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -opłacone wejścia 18. Maras & Ania 19. galone 20. Kamil + Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szkoda,że nie mogę jechać, ale sytuacja na rynku pracy zmusza mnie do oszczędności. zazdroszczę Wam.uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mam na 100% jedną chętną osobę, więc do mnie i Asi można dopisać Harrego Jutro wyślemy kasę już za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Szkoda,że nie mogę jechać, ale sytuacja na rynku pracy zmusza mnie do oszczędności. zazdroszczę Wam.uklon_bmw Bez obrazy ale czytając ten post odnoszę wrażenie jak by ta wycieczka kosztowała nie wiadomo ile a według mnie nie są to aż tak duże koszty jak na taki wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bez obrazy ale czytając ten post odnoszę wrażenie jak by ta wycieczka kosztowała nie wiadomo ile a według mnie nie są to aż tak duże koszty jak na taki wyjazd. Sorki ze się wtrącę, ale nie znasz sytuacji. Kolega od dłuższego czasu poszukuje pracy i taka kwota jest dla niego również spora. Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a ja ograniczyłem palenie by zaoszczędzić na wyjazd to tak by rozładować napiętą atmosferę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a ja ograniczyłem palenie by zaoszczędzić na wyjazd to tak by rozładować napiętą atmosferę :wink: Spoko Mariusz nie napisałem tego złośliwie Po prostu chciałem usprawiedliwić kolegę bo wiem o co kaman... Pozdrawiam :beer: Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jaro ja nikogo nie oceniam i nie komentuje nikt nie musi się tłumaczyć życie jest jakie jest ostatnio sporo spinek było w tym temacie to tak klepłem dla uśmiechu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jaro ja nikogo nie oceniam i nie komentuje nikt nie musi się tłumaczyć życie jest jakie jest ostatnio sporo spinek było w tym temacie to tak klepłem dla uśmiechu :wink: :thumbup: Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone 20. Kamil + Ola 21. Harry -opłacone wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dzisiaj poszło ode mnie kasa za autobus. Za mnie, za Asię i do tego jeszcze Harry co jedzie ze mną. W weekend pewnie nie dojdzie, więc w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lidek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hej. Macie jeszcze wolne miejsca na wycieczkę do BMW WELT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hej. Macie jeszcze wolne miejsca na wycieczkę do BMW WELT? WITAJ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lidek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witaj. Macie jeszcze wolne miejsca na wycieczkę do bmw welt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witaj. Macie jeszcze wolne miejsca na wycieczkę do bmw welt ? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Hej. Macie jeszcze wolne miejsca na wycieczkę do BMW WELT? Witamy mamy jeszcze wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak tam doszła od nas wpłata? Kurcze mam nadzieje że się uda ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mam pytanie odnośnie przybliżonych godzin wyjazdu. Czy będzie to zorganizowanie mniej więcej tak jak rok temu? Wyjazd 02.05 ok 22-24, powrót 04.05. nad ranem tak do 7 max? Muszę ułożyć grafik na maj, wiem już, że będę pracować w majowy weekend i chciałabym wiedzieć czy zdążę do pracy w sobotę na 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Mam pytanie odnośnie przybliżonych godzin wyjazdu. Czy będzie to zorganizowanie mniej więcej tak jak rok temu? Wyjazd 02.05 ok 22-24, powrót 04.05. nad ranem tak do 7 max?Muszę ułożyć grafik na maj, wiem już, że będę pracować w majowy weekend i chciałabym wiedzieć czy zdążę do pracy w sobotę na 10 Tym razem wyjazd jest o 20 będziemy wcześniej na miejscu tak aby od 9 zwiedzać MUZEUM I WELT zwiedzanie do godz 13 potem jedziemy do Dingolfing od 15 do 17 zwiedzanie fabryki o 19 powrót do domu jeżeli wszystko dobrze pójdzie w domu będziemy 7 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Staszek jutro powinieneś dostać siano na konto od dwóch osób , Dziki jutro opłaca ubezpieczenie więc ich też dorzuci do listy. Podsumowałeś listę ile osób ostatecznie jedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tym razem wyjazd jest o 20 Okej dzięki za info, muszę więc dostosować swój grafik do planu wycieczki :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 16. wisnia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 17. Fuji71 + Asia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 18. Maras & Ania -pieniądze wpłacone 19. galone -pieniądze wpłacone 20. Kamil + Ola -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 21. Harry -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Muszę ułożyć grafik na maj, wiem już, że będę pracować w majowy weekend i chciałabym wiedzieć czy zdążę do pracy w sobotę na 10 Hehe to tak jak ja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Staszek jutro powinieneś dostać siano na konto od dwóch osób , Dziki jutro opłaca ubezpieczenie więc ich też dorzuci do listy. Podsumowałeś listę ile osób ostatecznie jedzie ? Z podsumowaniem listy poczekam do końca tygodnia może ktoś jeszcze dojdzie pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Staszek jaką trasą autobus będzie jechał?? muszę dostać się do Wrocka czy przez Lubin też jedzie ?? jak to wygląda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi