Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie gratulacje jak pisze Marcin zaczynacie robić kabaret to maże ja też zrezygnuje bo jak wszyscy mogą to dlaczego ja bym nie mógł:shock: zero odpowiedzialności z waszej strony najlepiej się zapisać a na ostatnią minutę zrezygnować :twisted: Myślę ze to będzie ostatni raz zorganizowana wycieczka do Muzeum z mojej strony a szkoda bo miałem w planach w przyszłym roku zwiedzić garaże i tor wyścigowy gdzie testuje się najnowsze auta BMW ale widzę ze nie ma z kim jakoś to przeboleję i dociągnę to co zrobiłem do końca w końcu wy nie będziecie świecić oczami zresztą pewnie połowa z was pewnie ma to w d..ie:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Serio Staszek, taki plan na przyszły rok...? Pojedziemy busem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Po prostu na przyszłość, najpierw wypłaty,a później zamawianie autobusu itd. Taki tor to by obejrzał Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 miałem w planach w przyszłym roku zwiedzić garaże i tor wyścigowy gdzie testuje się najnowsze auta BMW No to szukamy żuka i lecimy kameralnie :drunk: Po prostu na przyszłość, najpierw wypłaty,a później zamawianie autobusu itd. No niestety chyba taki mechanizm byłby najskuteczniejszy ... "o udziale decyduje kolejność wpłat" ... szkoda nerwów na taką partyzantkę jak w tej chwili :2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przy zapisywaniu się ludzi należy od razu wpłate, nie ma wpłaty przez 3 dni nie wpisujesz się na liste. Byłaby kasa do lutego/marca to chociaż autobus był opłacony i Ci co wydali na wycieczke nie zrezygnowaliby tak szybko "BO ZAPŁACILI". To jest jedyny pewniak powodzenia wycieczki. Damy rade wierzę w to. Jaa wsiadam i już tam jade. Ktoś się przyłącza?? Z tyłu dwie osoby (na wyposażeniu dwa monitory to nie będziecie się nudzić) i jedna z przodu jako pilot. 544KM więc dojedziemy szybko. Może taka mobilizacja. To tak pół żartem/pół serio ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jaa wsiadam i już tam jade. No to naraa lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przemiły jesteś Morduleec. lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przemiły jesteś Morduleec. lolol Jak zawsze :drunk: do rany przyłóż ... gangrena murowana lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dobra 2 osoby najpewniej już mam 3-cia sprawdzi grafik i możliwe że też pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Uzupelnilem wplaty za wejscia: 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -opłacone wejścia 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone- opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna -opłacone wejścia 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. Madziulka&Krzysiek -opłacone wejścia 11. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 12. e34t -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. sebo293+Iwona - pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. hall & Krzychu -opłacone wejścia 15. Da_Vidoo -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 16. wisnia 17. Fuji71 + Asia 18. Maras & Ania 19. galone 20. Kamil + Ola Przypominamy, ze wplaty do 15.04. - do Staszka za autokar, do mnie za wejscia - takze jak znajomi chca jechac to tez jak najszybciej niech wplacaja... Myślę ze to będzie ostatni raz zorganizowana wycieczka do Muzeum z mojej strony a szkoda bo miałem w planach w przyszłym roku zwiedzić garaże i tor wyścigowy gdzie testuje się najnowsze auta BMW ale widzę ze nie ma z kim jakoś to przeboleję i dociągnę to co zrobiłem do końca w końcu wy nie będziecie świecić oczami zresztą pewnie połowa z was pewnie ma to w d..ie:evil: Staszku jestem Ci niezmiernie wdzieczny za Twoja prace w organizacje wycieczki uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwi mam nadzieje, ze jednak nie bedzie to ostatnia taka wyprawa... na mnie mozesz liczyc - ja juz sie zapisuje na kolejne edycje i... na pewno jade happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Panowie gratulacje jak pisze Marcin zaczynacie robić kabaret to maże ja też zrezygnuje bo jak wszyscy mogą to dlaczego ja bym nie mógł:shock: zero odpowiedzialności z waszej strony najlepiej się zapisać a na ostatnią minutę zrezygnować :twisted: Myślę ze to będzie ostatni raz zorganizowana wycieczka do Muzeum z mojej strony a szkoda bo miałem w planach w przyszłym roku zwiedzić garaże i tor wyścigowy gdzie testuje się najnowsze auta BMW ale widzę ze nie ma z kim jakoś to przeboleję i dociągnę to co zrobiłem do końca w końcu wy nie będziecie świecić oczami zresztą pewnie połowa z was pewnie ma to w d..ie:evil: Staszku ja myślę że jak byłoby z dwa lata przerwy między wycieczkami to chętnych więcej będzie a tak ludzia nie zależy . Gdyby nie to że już w starym roku wiedziałem że majowy weekend mam zajęty to napewno bym jechał bo to co widziałem dzięki twojej organizacji rok temu wspominam cały czas i chwała ci zato. Ja chętnie pisze się na kolejne wyprawy. Ps panie i panowie robić foty w części muzeum której w tamtym roku nie widzieliśmy z chęcią obejrze e34 e39 e38 i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Może uda mi się zapełnić jedno miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja też będę miał dwie osoby chętne do jutra na pewno będę wiedział .Mam nadzieje ze uda nam się zebrać komplet do autobusu wtedy na pewno koszta nie wzrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zorganizujesz pan siakąs wycieczkę mocium panie - już drugi raz nie mogę się zapisać i z Wami pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja także staram się namówić pare osób ale jak nie mają zorganizowane wekendy to toną w kredytach mam nadzieję że maxxx35sa uda się namówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 eventy w tym czasie (moze ktoś przetłumaczy): BMW Welt : Events : Fahraktionen in der BMW Welt Die BMW Fahraktionen im Überblick: Modelle: BMW Isetta BMW M3 GT4 Zeit: BMW Isetta: täglich um 12.30 Uhr und 15.30 Uhr https://www.bmw.de/de/topics/faszination-bmw/bmw-erleben/bmw-lenbachplatz/ausstellungen-veranstaltungen.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin -pieniądze wpłacone 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 7. Kamcio & Justyna-pieniądze wpłacone 8. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 9. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. wisnia 11. Madziulka&Krzysiek -pieniądze wpłacone 12. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 13. e34t -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 14.
Rekomendowane odpowiedzi