Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jak wszystko się wyjaśni ile osób jedzie i w ogóle najlepiej by było podać koszty wycieczki aby potem nie wyszło że bendą płacze (dlaczego tak drogo i w ogóle) Ale myślę że nie będzie z tym problemu. Moja propozycja co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Staszek motaj jakiegoś żuka albo nyskę bo jak tak dalej pójdzie to faktycznie będzie pół autokaru lolol Dokładnie chyba będzie trzeba jakiegoś żuka załatwić bo jak tak dalej pujdzie to marnie ten wyjazd widzę :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przykro nam, jednak ja i SoulR tez musimy zrezygnowac. Rezygnujemy wiec z wyjazdu i przepraszamy.Bylismy pewni ze pojedziemy. W tym tygodniu poznalismy diagnoze choroby kogos z naszej najblizszej rodziny. Nie mozemy, musimy na tym sie skupic, opiekowac sie i byc na dlugi czas stale na miejscu. Ja rozumiem ze ten piesek jest dla was jak członek rodziny bo do zwierzęcia też można sie bardzo przyzwyczaić ale jak sie zapisuje na wycieczkę za granicę gdzie trzeba wcześniej wszystko potwierdzić to musicie wiedzieć że stawiacie mnie teraz w niekorzystnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Staszek dzięki za zgodę na zabranie brata! Także 1 wolne miejsce jest już zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ekipa!! Siła w NAS konkretnych osobach! Zbieramy się i niech już nikt nie wacha się czy to czy tamto. Wpłacamy i jedziemy! Bierzemy wujka, siostre i cały autokar nasz. Ja także pewnie zorganizuje z jedną zaufana osobe lub dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Staszek do kiedy to trzeba potwierdzić . Może uda mi się warzywka namówić i jeszcze kogoś ale to się okaże. Jeśli do 15nastego to spokojnie się wyrobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jokeymiras, twoja wypowiedz do mojej, jest conajmniej wypowiedzia..rozkapryszonego dziecka, ktory chcial lizaka a zamiast tego dostal gume, wiec dostaje cioty bo jego plany nie wypalily. Co to wogole ma byc? Masz bliskich kolo siebie? Czy moze niby masz a ci nie zalezy.. ZapisZ sie na kolejna wycieczke, gdy taka bedzie organizowana w przyszlosci,z odleglym terminem wyjazdu.a 3 tygodnie przed nim dowiedz sie ze ktos ci bliski, kim sie opiekujesz- ma raka przezutami. Wtedy badz taki przech*j i jedz chlopie jedz, baw sie i ciesz i na kosz Basi upij sie w realu.Szkoda ze niektorych ludzi bog stworzyl, dajac im grzechotke zamiast mozgu. co Ty do mnie rozmawiasz :mrgreen::mrgreen::mrgreen: akurat taka sytuacje miałem jakbyś chciała wiedzieć ze bylem zapisany na klubowy wyjazd do Karpacza a mój wujek z dnia na dzień wylądował z tętniakiem mózgowym w szpitalu z godzinami życia policzonymi na palcach ale nie robiłem z tego afery tylko kasę przelałem polowe na zaklepane miejsce a polowe na dom dziecka bo wiem ze ktoś stracił swój cenny czas załatwiając wszystkie formalności i przez takie coś żeby nie wyszedł na idiote ze zamawia 50 miejsc a potem się okazuje ze 10 osób będzie i nie osadzaj czy ja dostaje cioty czy kto inny bo akrat tamta wypowiedz była ogólnikowa a nie skierowana do was choc i was sie tyczyła Zuzanno 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To ile jest właściwie miejsc wolnych ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) 1. Staszek & Ania -pieniądze wpłacone 2. Energy i Basia + Patryk -pieniądze wpłacone 3. sagui & Medrosa -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 4. Kevin & Wojtek -pieniądze wpłacone 5. Paulina & Marcin 6. mariusz13 & ktoś -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 7. mrsiwek & Agnieszka ? 8. Kamcio & Justyna 9. Domel & Malwina -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 10. maris & Małgosia -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 11. wisnia 12. Madziulka&Krzysiek 13. Zamoj -pieniądze wpłacone -opłacone wejścia 14. e34t -pieniądze wpłacone-opłacone wejścia 15.
Rekomendowane odpowiedzi