Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Staszek motaj jakiegoś żuka albo nyskę bo jak tak dalej pójdzie to faktycznie będzie pół autokaru lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ludzie nie robcie jaj czlowiek sie stara zalatwia a wy dupy dajecie na każdym kroku ... wszystko pozałatwiane i się teraz wypisuje polowa ludzi w koncu pojada na 2 auta jak tak dalej będzie :bag: pierwsze sie na*****o 100 osob do wyjazdu a teraz bedzie co do czego 10 :mrgreen: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przykro nam, jednak ja i SoulR tez musimy zrezygnowac. Rezygnujemy wiec z wyjazdu i przepraszamy. To akurat było do przewidzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to ile już brakuje chyba z 7 osób ?? ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może być krucho może żektoś jeszcze pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To akurat było do przewidzenia... Sytuacji życiowych nie da się niestety zaplanować. Twoje wypowiedzi są irytacje proponuje byś pomyślał ze 3 razy zanim coś naklepiesz o ile potrafisz. Przepraszam wszystkich ze tak niestety wyszło ale nie czuje sie obecnie emocionalnie i na siłach aby udać sie z wami do Monachium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Twoje wypowiedzi są irytacje proponuje byś pomyślał ze 3 razy zanim coś naklepiesz o ile potrafisz. daj se siana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ludzie nie robcie jaj czlowiek sie stara zalatwia a wy dupy dajecie na każdym kroku ... wszystko pozałatwiane i się teraz wypisuje polowa ludzi w koncu pojada na 2 auta jak tak dalej będzie :bag:pierwsze sie na*****o 100 osob do wyjazdu a teraz bedzie co do czego 10 :mrgreen: Jokeymiras, twoja wypowiedz do mojej, jest conajmniej wypowiedzia..rozkapryszonego dziecka, ktory chcial lizaka a zamiast tego dostal gume, wiec dostaje cioty bo jego plany nie wypalily. Co to wogole ma byc? Masz bliskich kolo siebie? Czy moze niby masz a ci nie zalezy.. ZapisZ sie na kolejna wycieczke, gdy taka bedzie organizowana w przyszlosci,z odleglym terminem wyjazdu.a 3 tygodnie przed nim dowiedz sie ze ktos ci bliski, kim sie opiekujesz- ma raka przezutami. Wtedy badz taki przech*j i jedz chlopie jedz, baw sie i ciesz i na kosz Basi upij sie w realu. Szkoda ze niektorych ludzi bog stworzyl, dajac im grzechotke zamiast mozgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Radziłbym wszystkim opanować emocje i wyhamować bajerrę w wypowiedziach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Energi zawsze byleś burakiem do potęgi entej i tak już będzie zdechniesz z ta świadomością. Nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem takiego kretyna jak ty. Przyjemność jakiego kol wiek wyjazdu z Tobą równy jest totalnemu zeru, gdyż ty jesteś totalne zero. A teraz możecie mnie nawet wywalić mam to gdzieś ( w sumie obraziłem Klubowicza lizo **** ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Według listy było 50 0sób i dużo chętnych poza nią . Na tą chwilę widzę 30 osób a reszta co się wyklaruje nie wiadomo. Nie chodzi mi o obrażanie kogo kolwiek ale to prowadzi do sytuacji że nikt nie podejmie się organizacji takiej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Panowie i Panie nie ma się co kłócić. Jak piszę Zuza termin nie był bliski i każdemu może coś wypaść,poza tym rozumiem tych co chcą jechać sam bardzo chciałem. Jest takie rozwiązanie następnym razem trzeba zrobić tak: 1.Ustalić termin wyjazdu. 2.Zebrać wpłaty za wyjazd,wejścia i ubezpieczenie kto pierwszy ten lepszy czyli liczy się kolejność wpłat. a wtedy jak komuś coś wypadnie przepadną pieniądze,a miejsca w autobusie będą wolne i tyle. I wyjazd zaplanować max miesiąc wcześniej wtedy jak komuś coś wypadnie to jego strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A teraz możecie mnie nawet wywalić mam to gdzieś Za obrażanie innych użytkowników forum otrzymałeś ostrzeżenie, następnym razem będę mniej pobłażliwy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Energi zawsze byleś burakiem do potęgi entej i tak już będzie zdechniesz z ta świadomością.Nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem takiego kretyna jak ty. Przyjemność jakiego kol wiek wyjazdu z Tobą równy jest totalnemu zeru, gdyż ty jesteś totalne zero. A teraz możecie mnie nawet wywalić mam to gdzieś ( w sumie obraziłem Klubowicza lizo **** ) SoulRea po co Te niemiłe słowa. Nie jedziesz bo masz taką a nie inną sytuację ok, ale nie zauważyłem żeby Ci Energy ubliżał, a Ty widzę że tylko bluzgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 I wyjazd zaplanować max miesiąc wcześniej wtedy jak komuś coś wypadnie to jego strata. Tak, bo wszysycy (autokar, wejścia na halę produkcyjną itd.) tylko czekają żeby ekipa z Maxbimmera chciała przyjechać. Daj se spokoj. Wszystko szło jak należy, jedynie opłaty można było zebrać wcześniej. W zeszłym roku był Mati, a w tym widzę cała masa ludzi wycofująca się w ostatniej chwili. A tu chodzi o to że Staszek wydzwania, załatwia, poświęca swój czas i pieniądze i to idzie na marne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Energi zawsze byleś burakiem do potęgi entej i tak już będzie zdechniesz z ta świadomością.Nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem takiego kretyna jak ty. Przyjemność jakiego kol wiek wyjazdu z Tobą równy jest totalnemu zeru, gdyż ty jesteś totalne zero. Widze stary że lustra w domu nie masz, albo żona cie okłamuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeśli ktoś ma ochotę podyskutować to niech przejdzie na pw :bag: Temat dotyczy WELT i do tego proszę się ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 fakt następnym razem o ile jaki kolwiek wyjazd będzie to trzeba kaskę zbierać dużo wcześniej jak coś losowego komuś wypadnie trudno zdarza się ale poniesie konsekwencje finansowe a organizator nie będzie się martwił a jak ktoś pojedzie za takie osoby to też niech zapłaci a pieniązki przekaże się na dom dziecka i jak Forest pisze spinanie na forum niema sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tak, bo wszysycy (autokar, wejścia na halę produkcyjną itd.) tylko czekają żeby ekipa z Maxbimmera chciała przyjechać. Daj se spokoj. Wszystko szło jak należy, jedynie opłaty można było zebrać wcześniej. W zeszłym roku był Mati, a w tym widzę cała masa ludzi wycofująca się w ostatniej chwili. A tu chodzi o to że Staszek wydzwania, załatwia, poświęca swój czas i pieniądze i to idzie na marne... To wszystko jest oczywiste i jasne. Tak, Staszek traci czas itp. Wiem, wiec o nasze wycofanie nam jest przykro, zalujemy tez ze w momencie zapisywania sie na wycieczke nie zapnowalismy sobie raka.Bysmy sie nie zapisywali.. Dziekujemy naszym znajomym za slowa pocieszenia (po moim pierwszym poscie). A czy Energi nie ublizal? A tylko zle zlowa to ublizanie? Czy wypowiedzi w tonie kpiacym tez do ublizania sie zaliczaja? No, ciekawe, to akurat nie bylo do przewidzenia dla mnie ze sarkazm wypowiedzi, jeszcze w odniesieniu do pisania o wlasnym nieszczesciu w domu..na tym forum, nie od w dodatku swiezakow a np.klubowicza jest ok. Mam nadzieje ze juz nikt wam z wycieczki nie zrezygnuje..gdyby mialo byc inaczej, jest klubowicz ze szklana kula- i za wczasu to na szczescie przewidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To wszystko jest oczywiste i jasne. Tak, Staszek traci czas itp. Wiem, wiec o nasze wycofanie nam jest przykro, zalujemy tez ze w momencie zapisywania sie na wycieczke nie zapnowalismy sobie raka.Bysmy sie nie zapisywali..Dziekujemy naszym znajomym za slowa pocieszenia (po moim pierwszym poscie). A czy Energi nie ublizal? A tylko zle zlowa to ublizanie? Czy wypowiedzi w tonie kpiacym tez do ublizania sie zaliczaja? No, ciekawe, to akurat nie bylo do przewidzenia dla mnie ze sarkazm wypowiedzi, jeszcze w odniesieniu do pisania o wlasnym nieszczesciu w domu..na tym forum, nie od w dodatku swiezakow a np.klubowicza jest ok. Mam nadzieje ze juz nikt wam z wycieczki nie zrezygnuje..gdyby mialo byc inaczej, jest klubowicz ze szklana kula- i za wczasu to na szczescie przewidzi. Przykro mi z sytuacji która wam niespodziewanie wynikła , wiadomo że takich rzeczy nie idzie przewidzieć . Pozostaje mi tylko życzyć zdrowia. Wracając do tematu nie ma co się obrzucać mięsem i trzeba działać , zostało nam nie dużo czasu a kilka osób brakuje do kompletu. Myślę że ostatecznie w takiej sytuacji może ktoś zabrać jakąś rodzinę ze sobą (brata , siostrę , syna , córkę ) o ile nie będzie to jakiś wielki problem dla organizatorów. Ja ze swojej strony mogę namówić brata na wyjazd i zawsze jedno miejsce wolne ubędzie. Jednocześnie potwierdzam swój wyjazd i przypominam się po raz kolejny o dopisanie mnie do listy , wszystko zostało już uregulowane z mojej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No to witamy w ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ludzie, przestańcie się kłócić. Takie rzeczy są i zawsze będą. Pierwszy raz jest coś organizowane? To nie jest wycieczka na 10 osób. Zawsze ktoś się wysypie i nie koniecznie ze swojej winy i obrażanie się nawzajem nie jest tutaj na miejscu, a nawet nie powinno się nawet zbytnio tłumaczyć. Po prostu stało się coś ważnego i nie można jechać - koniec kropka. Myślę, że nikt z nas nie chciałby się znaleźć w podobnej sytuacji, a jeżeli wybrałby w tym wypadku wycieczkę, to powodzenia dla niego. Myślę że ostatecznie w takiej sytuacji może ktoś zabrać jakąś rodzinę ze sobą (brata , siostrę , syna , córkę ) o ile nie będzie to jakiś wielki problem dla organizatorów.Ja ze swojej strony mogę namówić brata na wyjazd i zawsze jedno miejsce wolne ubędzie. Ja również pytałem się kilka stron wcześniej, czy można zabrać kogoś z rodziny BMW. Jeżeli władze forum pozwolą to mogę się zapytać paru kolegów beemkowiczów czy nie chcieliby z nami pozwiedzać. Dwóch z nich było na spocie, ale na forum nie są zarejestrowani. Jeżeli każdy z nas znalazłby jedną zaufaną dodatkową osobę, która chciałaby z nami pojechać mielibyśmy komplet, a nawet więcej. Trzeba szukać rozwiązań, a nie problemów:!: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Energi zawsze byleś burakiem do potęgi entej i tak już będzie zdechniesz z ta świadomością.Nigdy jeszcze w życiu nie spotkałem takiego kretyna jak ty. Przyjemność jakiego kol wiek wyjazdu z Tobą równy jest totalnemu zeru, gdyż ty jesteś totalne zero. A teraz możecie mnie nawet wywalić mam to gdzieś ( w sumie obraziłem Klubowicza lizo **** ) SoulRea nie sądzisz że Cię trochę poniosło? Zuza nie czepiaj się jokeymirasa bo napisał to ogólnikowo że ludzie rezygnują a nie centralnie do Was. Nie zaczynajcie wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dziekujemy naszym znajomym za slowa pocieszenia (po moim pierwszym poscie). I każdemu zapewne jest przykro ale nie liczcie na 100 postów z wyrazami współczucia - 99 osob na 100 ma w rodzinie kogoś z rakiem takie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Koniec OT. Kolejne posty nie zwiazane bezposrednio z wyjazdem zostana odpowiednio nagrodzone. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi