SoulRea Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Myśle ze ten temat nie ma co ciągnąc dalej. Chińskie to tłumaczy wiele. Proponuje go zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 sorki nie dopatrzyłem zże to kable ktore doprowadzały prąd do lamp ci sie sfurały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas2008 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 No tak. Ale boje się że znów jakiś spięcie się stanie a bezpiecznik nie zadziała. Lapy na pewno założę oryginalne w poniedziałek i musze kupić jeszcze przełącznik od świateł bo go także zjarało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas2008 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 sorki nie dopatrzyłem zże to kable ktore doprowadzały prąd do lamp ci sie sfurały Tak. Stopił się kabel od przełącznika aż do lampy, z tym że ten kabel stopił się z innymi kablami a bezpiecznik nie zadziałał. Jedyną żarówkę która się spaliła to praw w tylnej lampie, a reszta działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Moze masz 40 wsadzona to ciężko przetopić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas2008 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 15 był wsadzony. Włożyłem inny ale także 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas2008 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam Panowie. Zmieniłem lampy na oryginalne z BOSCHa z soczewką. I mam pytanie, czy da się jakoś przestawić lampy drogowe (długie)? Bo tak jak teraz to niezbyt mi sie to widzi, bardzo blisko świecą, niewiele lepiej od mijania (krótkich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi