Lukson Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 w silniku gdy wciskam gaz w podloge silnik metalicznie stuka wrazenie jak by w turbinie wirnik obcieral ale watpie ze to to... a ogolnie auto bardzo dobrze przyspiesza... panowie doradzcie 2.0D 150km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 niewiem po co otwierasz drugi temat na to samo... ale powiem tak ooo w sylwka skręciłem do kupy silnik mazdy 3. i wrocił na miejsce...... po odpaleniu wszystko ok. mała rundka i od 2 do 3 tyś właśnie taki stukot..... po przysłuchaniu się dokładniejszym stwierdziłem że to vacum pompa ...... odpiąłem przewód który niej wychpodzi o było ok:) sprawdź najpierw ją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny.b Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czyby ktoras klapka z kolektora sie urwala i wpadla do silnika? Gdzie na yt jest filmik gdzie chlopakowi tak sie stalo zobacz i porownaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ale czy jego motor ma klapki? hmm z którego roku masz auto? Dyziu też dobrze radzi, vacum też może sie tak zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Przeciez napisal 2.0D 150 KM czyli poliftowy lolol a w tym silniku klapki byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 klapki posciagane:) sam osobiscie sciagałem kolektor zeby sie upewnic:) dzisiaj Kamcio podpinał mi pod kompa wtryski igla.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Powiem tak, drugi temat niepotrzebny, ale u mnie jak turbo padło to przy przygazówce było słychać ocieranie metal o metal. Ale u mnie po przejechaniu kolejnych 200km było po turbinie i do tego zaczął ostro zadymiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 a ja tak jezdze juz 2 miesiac i nie kopci ma bardzo dobre przyspieszenie wszystko idealnie odpala... tylko własnie ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi