biolyas Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Mam pytanie moze podpowie mi ktos co to moze byc jak zanika wyswitlacz kilometrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 kiedy znika ?? jak, ruszasz czy zaraz po przekręceniu stacyjki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ja mam to samo, raz jest waraźnie, innym razem widać tylko kawałki cyferek... i nie ma reguły kiedy zanikają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ja mam to samo, raz jest waraźnie, innym razem widać tylko kawałki cyferek... i nie ma reguły kiedy zanikają... Poprostu liczniki nowsze lubia padac , z tego co wiem naprawia 150zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biolyas Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Na poczatku swieca całe a po jakims czasie przygasaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 nie jestescie sami ja tez mam taki problem ale dowiedziałem sie ze wyswietlacze w e34(te w ktorych licznik kilometrów umieszczono w cyferblacie predkosciomierza) maja taka wade jesli na poczatku macie wyrazne wszystkie cyfry,po kilku minutach zanikaja segmenty cyfr i tak juz zostaje to naprawia sie to przez wymiane specjalnej tasmy(od 150-nawet do 350PLN)jesli jednak na poczatku macie wszystkie cyfry,po kilku minutach zanikaja niektóre segmenty cyfr a nastepnie nie widac juz totalnie nic to jest to nie naprawialne i oznacza koniec wyswietlacza) je niestety mam tą drugą wade ale az tak mnie to nie denerwuje wiec nie wymieniam wyswietlacza(wyswietlacz jest mega drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ja mam to samo, raz jest waraźnie, innym razem widać tylko kawałki cyferek... i nie ma reguły kiedy zanikają... Poprostu liczniki nowsze lubia padac , z tego co wiem naprawia 150zl a masz jakis nr.tel?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 ja mam to samo, raz jest waraźnie, innym razem widać tylko kawałki cyferek... i nie ma reguły kiedy zanikają... Poprostu liczniki nowsze lubia padac , z tego co wiem naprawia 150zl a masz jakis nr.tel?? Niestety nie spytam sie w domu bo naprawial sobie w E38 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi