Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam czy ma ktoś jakiś realny pomysł albo sam montował radio 2 DIN do swojej e 36 próbowałem komputer dać na sam dół sterownik od klima-troniku też niżej nad komputer i w miejsce normalnego radia (pod nim był klima-tronik) zamontować radio 2 DINowe okazało się że radio ma aż 17 cm ( nie kojarzyć ze średnią krajową penisa ) głębokości więc na dół też nie wejdzie ponieważ w miejscu gdzie był sterownik od klimy jest ledwo 8-9 cm za tym jest (chyba) tunel powietrza do nawiewów no i nie będę robił w nim dziur czy zostało mi tylko jak mówi moja żona -szukaj sobie innego radia 1 DINowego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 [video=youtube;H-jzP1hpLME] Jak masz klimatronic to powinno wejść gorzej jakbyś miał zwykłego manuala wtedy raczej się nie dało tego upchnąć bo linki przeszkadzały. Ktoś na forum montował taki wynalazek , ważna też była głębokość samego radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 JA CHCE TAKIE COŚ U SIEBIE!!! już wiem co chcę na urodziny :Duklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 mordulec filmik spoko ale ja mam e36 i tam nie ma takiej mozliwości chyba że wcześniej gościu wyciął tunel powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 filmik spoko ale ja mam e36 a tam niby co jest :?: e90 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dudek to jest przecież e36 jak mnie wzrok nie myli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E36] Duża navi w miejscu radia i panelu ? BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E36] Radio 2din w BMW e36? możliwe? zresztą szukanie nie boli Let me google that for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dudek to jest przecież e36 jak mnie wzrok nie myli??? Heheheh nie było białe to nie poznał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Heheheh nie było białe to nie poznał. he he mejbi okularki trzea zakupyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pawelo ten drugi temat wszystko pokazuje i wyjaśnia dzięki na razie kupiłem i włożyłem 1 DINowe ale docelowo zrobię na 2 DINy tylko trochę roboty to może w sobotę się pobawię bo pewnie trochę czasu zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Heheheh nie było białe to nie poznał. hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 jednak dzisiaj spróbuje już wszystko przygotować po radyjko 2 DINowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 dzisiaj z NEMem zabrałem się za wycinanie pod radio ( NEM bardzo dziękuje za pomoc ) w sumie nie ma tragedii później podłączyliśmy radio wszystko pięknie grało stwierdziłem że tunel zaślepię w sobotę bo już ciemno radio wsadzone świetnie sobie gra sterownik od klimy kable wiszą i nie włożony do końca więc w czasie jazdy (odwoziłem NEMa do domu) zdążył tylko krzyknąć NIE RUSZAJ !!! KUR***A SPALIŁEM RADIO !!!!! (kupiłem używkę która działała) więc jak ktoś chcę takie coś robić to niech nic nie rusza puki wszystko do końca nie będzie zrobione poizolowane i zamontowane bo niecierpliwość i brak czasu zakończył mój dzień wielkim smutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ciasno było upychałeś to i się coś zwarło,lipton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 No ładnie podziałałeś A sprawdzaliście radio ? może nie ma dramatu i da się naprawić w niedużych pieniądzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Czy bedzie dzialac to sie okaze. Generalnie radio sie wlacza i zaraz po pojawieniu sie loga producenta wylacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Szkoda Ale wypadki chodzą po ludziach stało się jednakże nie miła sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 w tygodniu dam do kolesia niby gościu ogarnięty tylko zależy jakie będzie miał chęci do naprawy no i co padło wstępnie przez tel powiedział objawy padniętego procesora ale też tak sobie myślę że to może być regulator napięcia takie coś kiedyś mi padło w telewizorze philipsa że się załączał na sekundę i gasł tutaj to trwa około 5-10 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dzięki NEMowi i 5OULowi radio ożyło trzeba będzie na spokojnie się za to ponownie zająć i zamontować wszystko spokojnie oczywiście po izolować i pochować przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No to cieszymy się że pacjent dostał kolejna szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tylko pamiętaj o czym Ci mówiłem. Jak nie zaizolujesz porządnie tych przewodów to jutro znów będzie trzeba naprawiać jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 wiec operacja sie udala bmw_1 teraz dudek musisz z 8 sztuk tasmy izolacyjnej zakupic i bedzie grac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 kupiłem dzisiaj 5 metrów rurki termokurczliwej oczywiście nowy wtyk antenowy taśmę izolacyjną jak mnie najdzie to może dzisiaj coś podziałam ale pogoda lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 fajowa robota efekt superancki, juz gdzieś kiedyś widziałem właśnie e36 tak przerobioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak tam, udało Ci się poizolować wszystko? Obiecałeś że dziś podjedziesz do mnie i nic... nie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi