latopyrz22 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam mam problem ponieważ nie mogę skasować inspekcji w mojej buni,próbowałem na wszystki sposoby króre znalazłem w necie pin7i19 pin 7 i masa ,dzwi zamknięte,otwarte i nic nie pomaga.Dodam że miałem uszkodzony licznik tzn.wyłączał sie podczas jazdy i na nim nie mogłem skasować,zakupiłem drugi licznik sprawny i robiłem to samo i nic lipa nie mogę skasować.Wiec co moze być grane?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 mi znajomy kasował pin 7 z masą poprzez bezpiecznik 10A bodajże przy włączonym zapłonie, też załapało za 2-3 razem u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 kilka razy i powinno sie udać, często tak sie zdarza, potrzymaj troche dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jutro bedę z tym walczył spróbuje przez bezpiecznik i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Po prostu pin 7 z masą na włączonym zapłonie. Za którymś razem powinno załapać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dzisiaj oróbowałem 5 razy przez bezpiecznik 10A i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 daj bezpiecznik 3A to zaskoczy :mrgreen::mrgreen::mrgreen: żartowałem bezpiecznika używa się tylko po to że gdybyś wsadził nie tam gdzie trzeba to żeby nic nie upalić... Po prostu pin 7 z masą na włączonym zapłonie. Za którymś razem powinno załapać na pewno. tylko tyle można doradzić, może piny zaśniedziałe, pamiętam że w jednym aucie tez się męczyłem i nie mogłem, ale po którymś razie kontrolki sie skasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 chyba zrezygnuje już z prób i podskocze tam gdzie oleje wymieniają i oni niech spróbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi