[DPL]Kamil Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam, Pojawił się problem z otwieraniem maski w E-46. Patrząc z zewnątrz, od strony kierowcy maska sie otwiera, problem jest z linką środkową pokrywy, nie działa i nie ciągnie za to co trzeba. Próbowałem jej trochę pomóc, ale to nic nie daje. Odkręcić tej śruby się za bardzo nie da, bo nie ma dojścia na imbusy, znalazłem tutaj rozwiązanie: Nie można otworzyć maski. • E46FORUM.PL Ale nie mam pojęcia gdzie popchać śrubokrętem. Zdjęcie w załączeniu, póki co pchając nie tam gdzie trzeba odgiąłem tę srebrną blaszkę, ale chyba nic sie nie zmieniło: [ATTACH=CONFIG]23583[/ATTACH] Jest ktoś w stanie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 lekka lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 gość obok mojego garażu miał nie dawno taki problem ale coś nie mogę go ustrzelić zeby się spytać jak sobie poradził z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[DPL]Kamil Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Hej, Znalazłem taki oto post: E46Fanatics - View Single Post - Hood Won't Open!!! Nie do końca rozumiem opis, z tego chyba wynika, że powinienem odkręcić ten bolec jak na rysunku 3 imbusem. Możecie sprawdzić w Waszych E-46 czy to się odkręca? Mnie się wydaje, że nie, ale prosiłbym o potwierdzenie. Dostęp do tego jest, ale bardzo trudny i nawet nie będę widział czy dobrze kręcę. Także prośba do kogoś o sprawdzenie na otwartej masce i podesłanie info. K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[DPL]Kamil Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam, więc potwierdzam, że trzeba odkręcić szpilkę, żeby puścił zaczep maski. Maska otwiera się bez problemu. Później łatwo wyciągnąć szpilkę, która trzyma maskę w zamku i wykręcić zamek. W moim przypadku zepsuł sie zamek lub linka (najprawdopodobniej obie części). K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi