OpTo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 po zakupie mojej malej mialem problem z obrotami na zimnym silniku. mianowicie na zimnym silniku obroty byly w granicach 500/min i lekko falowaly w miare rozgrzewania obroty sie stabilizowaly i utrzymywaly sie na poziomie ok 750obr/min. Ostatnio przegonilem ja troche po trasie (450km) i podkoniec trasy obroty biegu jalowego wskoczyly na ok 900-1000/min silnik po odpaleniu (zimny) ok 900obr/min i po rozgrzaniu podobnie. jak powinna byc prawidlowa wartosc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ja mam podobnie, bo po nagrzaniu obroty skaczą mi raz do 1000, a zaraz 500-600 i stawiam na silnik krokowy. Jak mam nagrzany silnik i obroty coś koło 1000 i ponad, wyłaczam zapalam jeszcze raz i obroty są OK - chyba krokowy pytanie_bmw Wolne powinny być coś około 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 no wlasnie u mnie jest teraz caly czas jest cos okolo 900-100 nawet na zimnym a wczesniej ssanie nie dzialalo ale przynajmniej teraz dziala i po nagrzaniu ssanie sie wylacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi