Pitbull810614 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam od kilku dni na kompie pojawił sie taki bład (check trailer lights) od tego czasu migają mi kierunki szybciej prawy i lewy oraz mam brak świateł wstecznych co mam posprawdzać bo nie mam pojęcia gdzie grzebać żarówki sprawdzałem ale są całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) sprawdzałeś bezpieczniki? wyczytałem , że przyczyną mogą być przepalone bezpieczniki lub obwody... ktoś miał taki problem jak mu się woda do instalacji dostała... może jakiś brud na stykach... Edytowane 26 Grudnia 2012 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Bezpieczniki sprawdzone wszystko ok jutro sprawdze gniazdo z przyczepy może tam jakaś woda sie dostała.Zastanawiają mnie jeszcze te światła wsteczne czemu nie świecą jak żarówki i bezpieczniki są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 moduł przyczepy mógł sie wysypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Gdzie tego modułu szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi