d.kruku Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam mam pytanko jak zdemontować poduszkę z podłokietnika bmw e36 potrzebuję wymienić skórę tapicer powiedział że mam mu to rozebrać demontował ktoś z was coś takiego za wszelkie porady i podpowiedzi z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wyjmij popileniczki (ta dla pasazerow z tylu rownierz) o ile je masz, pod nimi sa sruby mocujace. Zdejmij plastikowe obudowy z zawiasu podlokietnika. Powinny sie ruszac ale samo zdjecie jest dosc ciezkie. Maja duze klipsy. Dalej powinienes juz sobie poradzic. Zebys sie nie zdziwil ale musisz zdemontowac caly tynel srodkowy. Podlokietnik jest przykrecony pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dzięki kolego z tym to ja sobie poradziłem podłokietnik mam już w domu Problem polega teraz na oddzieleniu gąbki ze starą skórą od reszty podłokietnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Proponuje zmienic tapicera. To lezy w jego kwesti aby stary material zdjac i zastapic nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Proponuje zmienic tapicera. To lezy w jego kwesti aby stary material zdjac i zastapic nowym. x2 ;D pokaz zdjecie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 nie wyobrazam sobie żebyś miał mu to demontować. to śmieszne bo jak da ci pózniej nowa gabke i każe samemu to poskładać?:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zagadaj z Jokeymirasem, na pewno ogarnie temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 to chyba jakaś kpina z tym rozbieraniem tego-to niby co ten tapicer chce zrobić ,może da ci wskazówki jak to zmienić ,zawinie hajs i nara heheh w zyciu bym nic nie robił u niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja teraz dawalem tapicerowi podlokietnik. bo wymienialem welur na skore. dalem mu sam podlokietnik i wiecej mnie nie interesowalo, za tydzien bylo gotowe,zrobil jak oryginal i skasowal 80zl. Tapicer w strzegomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja teraz dawalem tapicerowi podlokietnik. bo wymienialem welur na skore. dalem mu sam podlokietnik i wiecej mnie nie interesowalo, za tydzien bylo gotowe,zrobil jak oryginal i skasowal 80zl. Tapicer w strzegomiu i to się chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 bo to tak powinno wyglądać a nie za dziada zrobić 3/4 roboty a ten kasuje jak za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 bo to tak powinno wyglądać a nie za dziada zrobić 3/4 roboty a ten kasuje jak za całość może ja tez takim zostane tapicerem , ma ktoś coś do roboty z tapicerstwa ?????? chętnie zrobie yyyyy to znaczy za opłatą powiem co trzeba zrobić :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi