PeJo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 BMW E 46 320d 136 km 2000r. Ful Opcja !! Auto opłacone i zarejestrowane w Polsce. Sprowadzone przeze mnie. Wyposażenie: - NAWIGACJA PROFESSIONAL ( PL ) - TELEWIZJA (NA ŻYWO LEPSZY ODBIÓR I W KOLORZE) - TELEFON ( Obecnie zdemontowany bo nie jest mi potrzebny ) - REFLEKTORY XENONOWE - KLIMATRONIK - 6 X AIRBAG - ASC - ABS - WSPOMAGANIE KIEROWNICY - REGULACJA KIEROWNICY - ELEKTRYCZNE SZYBY - CENTRALNY ZAMEK Z PILOTEM - ELEKTRYCZNE I PODGRZEWANE LUSTERKA - IMMOBILIZER - SYSTEM ALARMOWY 3 KLASY BMW (Odpalanie na kod) - CZUJNIK DESZCZU - CZUJNIK ZMIERZCHU - PRZYCIEMNIONE TYLNE SZYBY - RELINGI - ALUFELGI BMW 17" NOWE OPONY LETNIE - ALUFELGI BMW 16" NOWE OPONY ZIMOWE ( na zdjęciu) - ROLETA I SIATKA BAGAŻNIKA - SPROWADZONE Z HOLANDII NA KOŁACH - STAN BARDZO DOBRY - 100 % BEZWYPADKOWE - KSIĄŻKA SERWISOWA - OPŁACONE - PRZYCIEMNIANE SZYBY Auto nie wymaga wkładu finansowego.Przebieg jest faktyczny i nie był nigdy kręcony jak na innych aukcjach typu 194 tyś km... W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny Prowadzę własną książkę serwisową łącznie z fakturami. Cena która mnie interesuje to 18.900 zł do małej negocjacji Rok produkcji: 2000, 340000 km, Moc: 136 KM, Pojemność skokowa: 2000 [ATTACH=CONFIG]23505[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23506[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23508[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23510[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Przeniosłem temat do właściwego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi