Piotr_Makson Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Hej Hej forumowicze. Mam problem i włączam czerwony alarm. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego w mojej Bm-ce nie chodzi mi licznik. Włącza się przy 100/ h i potem pokazuje do 120 / h ,no i potem opada na 100 i tak do oporu. Nikt nie może mi pomóc . Wskazania przejechanych km działają normalnie ,także można chyba wyłączyć problem z czujnikiem w moście .Niemam pojęcia czy jest jakaś rada na mój problem. Dzieki za każde info . Pozdrawiam .Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 a tarcze masz oryginalne czy były jakieś przeróbki np. na białe zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Makson Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Nie wszystko jest orginalne nic nie zmieniałem. Mam tylko problem z prędkościomieżem nic pozatym .Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi