Stifler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Problem wyglada nastepująco. bmw e36 prawe przednie zawieszenie podczas jazdy przy prędkości powyzej 70 km/h przy skręcaniu w lewo i tylko w lewo prawe koło traci przyczepność trzepie kierownica i stuka w zawieszeniu. może ktos wie co to może byc?? tuleje wachacza , sworzeń. jutro bede rozbierał ale moze ktos sie wypowie na ten temat co to może byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ciezko z fusow wrozyc. Spawdzales czy kolo ma luz? Moze byc lozysko, sworzen cokolwiek z zawieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 jutro bede rozbierał i sie dowiem co to jest . Mam nadzieje ze nic powaznego bo w sobote do legnicy chciałem leciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 sprawdź 1 amortyzator 2 drążek kier 3 sworzeń wahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wez jakiegos preta wejdz pod auto i poruszaj wszystkimi swozniami na wahaczu i samym wahaczem. Powinienes znalezc przyczyne. Obstawiam tuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 mam te same objawy i mam wybite sworznie, drążki i końcówki kier oraz amorki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wydaje mi się ze to środkowy sworzeń wahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuji71 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Haha każdy pisze co innego. Może być to praktycznie wszystko. Amortyzator, tuleja, sworznie, łożysko a nawet odkręcone koło Podnieś samochód na lewarek, podstaw coś żeby nie spadł i ruszaj kołem na boki i góra dół. Druga osoba włazi pod auto i patrzy na czym jest loooozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Haha każdy pisze co innego. Może być to praktycznie wszystko. Amortyzator, tuleja, sworznie, łożysko a nawet odkręcone koło Podnieś samochód na lewarek, podstaw coś żeby nie spadł i ruszaj kołem na boki i góra dół. Druga osoba włazi pod auto i patrzy na czym jest loooozik dokładnie:) sugerowałem na co zwracać uwage:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 wszyscy piszą co innego a mają na myśli to samo :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 wszyscy piszą co innego a mają na myśli to samo :4::4::4: Jadą wariaci autobusem i zepsuł się autobus. Wariaci pouciekali tylko kierowca był normalny i poszedł zobaczyć co się zepsuło. Idzie jeden wariat i mówi: - A ja wiem co się zepsuło. - A idź mi stąd wariacie - odpowiada kierowca. Przychodzi po raz drugi i mówi: - A ja wiem co się zepsuło. - A idź mi stąd wariacie - odpowiada kierowca. Sytuacja powtarza się po raz trzeci a wariat mówi to samo: - A ja wiem co się zepsuło. Zdenerwowany kierowca pyta się: - No co? - Autobus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 haha ładne podsumowanie tematu... bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 he he kawał dobry . okazało sie że to sworzeń środkowy wachacza, usterka wymieniona w ostatniej chwili. Wyjazd do legnicy i awaria urwany pasek mikro. no i tyle z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 U mnie to był sworzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi