Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja mam takie pytanie, jak naszejsza i ichniejsa policja są nastawione na taki zlot, nie wyłapoja aut z wystajacymi kolami itp. ? btw. prognoza na jutro się poprawia z tazuniowego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 policja mocna przymyka oczy odwracajac glowe, jesli nie bedzie mega wsi - to bedzie luzik, ja rok temu pojechalem bez rejestracji z przodu - z 10 patroli minalem i nie czepili sie :-) nie mowiac juz o wystajacych kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 To nie bylo coś w stylu "syndykat jedzie na germanfest"? Fakt faktem sama prawda ;-) było ale w innej (gorszej wersji)Raceism to chyba zrobił i wyszło w 100% ALe to nie jest filmik robiony przez Raceism .... to jest tak jak Kosa napisał zrobione przez ekipę z Syndykatu , za bardzo nie kojarzę wersji zrobionej przez Raceism jak gdzieś to miałeś Dyziu to zarzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) mniejsza z filmikiem :-P jak bedziecie jechac? na Zgorzelec raczej nie ma sensu zjechac, wiec moze zjedziecie na starej granicy w Jedrzychowicach (na koncu a4), potem chwila na zebranie sie i jedziemy dalej czy lecicie prosto na Rothen ? --- kuog Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Martwicie się policją a chcecie zjechać na terminal? Lepiej na BP na 8km A4. (Myjnia też jest ale nie samoobsługowa) O której jedziecie? Mi pozostaje tylko motór...( po tjuningu jest jeszcze głośniejszy :lol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Się pogoda chyba zesrała na jutro ... szansa na opady 90% i pełne zachmurzenie :bag: Pogoda Rothenburg ob der Tauber | Pogoda na 16 dni Rothenburg ob der Tauber | Temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) bardziej mi sie podaoba ta tazuniowa: Pogoda Rothenburg Sachsen Niemcy co do trasy przez granice to tak mi pokazuje viamichellin: Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Dobrze pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 BP bedzie pelny ludzi... w weekendy sa tam same Niemiaszki mozecie zjechac na Zgolek i jakies 1,5 km od zjazdu jest Real, tam nie (chyba - bo nie pamietam) progow wiec spoko wjedziecie a i parking spory Ja jak cos bede mial kontakt tel. z Kosa i sie dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 normalnie na real wbijamy jest dobra myjnia tam:lol: :beta: o ktorej wrocław bedzie przy zjezdzie na legnice na A4?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Taz, o której robisz wylot z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja nie jadę sprężyny doszły to ***any lakiernik się nie wyrobił :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kuziem - nie wiem, bedzie spontan... ale wypadaloby gdzies o 8.00 wyjechac z Zawidowa, wczesniej kupic Ojro, zalac zupy i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 dobra po ustaleniach jade z Mirasem a Pawelo z Dyziem do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Glupie pytanie. Co gdy rano bedzie padalo? Jedziemy mimo wszystko? Sredni mi sie chce ciac 500 km zeby zmarznac u zmoknac. We wro bede 100% moze ja miejscu sie ustali Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 [ATTACH=CONFIG]24755[/ATTACH] Dyziek chciał,to wklejam, na pewno Mirek wie gdzie i mnie odebrać,tak więc do rana pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kupe widać z tego twojego zdjęcia...:4: ale jak miras wie gdzie to jest to ok:) tak więc panowie... grile , wungle , rozpałki , kiełbasy , karkówki , browary i inne potrzebne do przeżycia prowianty brać i punkt 7 pod decathlonem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 kupe widać z tego twojego zdjęcia... więć: bęzie taaaki duuuży niebieski znak LSSE Krzywa,Szczytnica,tam zjeżdżasz,Statoil jest po prawej stronie jakieś 10m od autostrady :p ps, kotś będzie miał grilla :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ps, kotś będzie miał grilla to samo pytanie zadałem jakieś 2 str wcześniej i nikt nie odpisał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 i żeby niebyło żadnych głupich akcji na autostradzie czy innej drodze.... jedziemy jednym tempem (nie mamy zglebowanych Fałvejów na 15 więc pociśniemy).. ale bez ścigania czy coś..... ale każdy ma swój rozum i zrobi jak chce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 masz kombi,to sam sobie odpowiedziałeś :pkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 masz kombi,to sam sobie odpowiedziałeś znów nie zrozumiałem co do mnie tokin:)??? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Sie kupi jakis wungiel i grille na cepeenie Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ja mam gdzieś w bagażniku tak mały jednorazowy .. ale to mało dla kilkunastu osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 u nas nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi