Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 liczylismy wyjazd o 7 to na 9 przyjazd186 km 1.57h No właśnie tak czytałem na innych forach że dojazd z wrocka to tak 2 godziny. Więc wyjazd o 6 to chyba za wcześnie będzie ... o 7 zbiórka na DC i 7:15 spokojnie można wyjechać ... ale ... i am the passenger :drunk:więc się dostosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 tez skladam auto :-P nie mam swiatel, czekam na kierunki, ogolna rozpierducha z e30tka - nie ma kiedy poskladac a e46 - czesciowo rozebrane jest Fabia na czeskich blachach i Fiat Panda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 tez skladam auto :-Pjest Fabia na czeskich blachach i Fiat Panda Hehe to ja nie wiem nad czym się zastanawiasz .... zaskocz niemców wbijaj czeską pandą :drunk:... sprężyny się obniży na trytytki i będzie italjan-stajla-loł-rajder :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 liczylismy wyjazd o 7 to na 9 przyjazd186 km 1.57h To mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pogoda Rothenburg ob der Tauber | Pogoda na 16 dni Rothenburg ob der Tauber | Temperatura zaczyna byc lipnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 65% wystąpienia opadów .... Rosty będą jeszcze bardziej Rude lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 no fakt, w końcu weeked się zbliża, na szczęście to tylko 2h (lub 30min) drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ... się prognozy poprawiają ... szansa na deszcz na poziomie 55% kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 moze jutro bedzie juz 45%, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja tam widze 65% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ja tam widze 65% Rano było 55% ... teraz już nawet nie 65% .... tylko 80% :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 jestem pewien ze będzie padać , w końcu to weeknd no i kolegaz pracy auto bedzie mył, a jak on myje to zawsze pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 szukalem, szukalem i znalazle optymistyczniejsza wersje Pogoda Rothenburg Sachsen Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ... to teraz pomyślcie jakie kokosy zbiją właściciele myjni wokół tego lotniska jak będzie taka gówniana pogoda .... a raczej każdy swojego szuracza będzie chciał doprowadzić do jakiegoś wyglądu przed zlotem lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 myjnia jest w Zgolku a po drodze i na miejscu nic nie ma 95% aut bedzie na bezdotykowce po Carefourem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 kurcze, najpierw zobaczyłem obecną a pozniej spojrzałem niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 mozna namiar na ta bezdotykówke w zgorzelcu ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 niewiem nieznam się ale inne kluby o 6 robią odjazd z wro....... jakaś myjka po drodze itd (no chyba że uyebanymi autami chcecie się pokazać):lol: tak czy siak chłopaki z cukru nie jesteśmy choć lepsza pogoda wskazana:) i tu moje pytanie:) KTO BIERZE GRILLA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SECfan Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bezdotykową myjnię w Zgolu macie np. obok Carrefoura, naprzeciwko Realu. To jest zaraz przy głownym rondzie wlotowym do Zgorzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 w deszczu się umyją, poza tym w kurza starego ubytkow lakieru i rudej nie bedzie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ... martwicie się o pogodę , a jak z polski się wydostać na skręconym gwincie ? lolol [video=youtube;43ouX6TO71A] ... się mi ten filmik przypomniał :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 padłem ze śmiechu..... to jakiś Raceismowe filmidło.. ale wyjszło superancko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 To nie bylo coś w stylu "syndykat jedzie na germanfest"? Fakt faktem sama prawda ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 To nie bylo coś w stylu "syndykat jedzie na germanfest"? Fakt faktem sama prawda ;-) było ale w innej (gorszej wersji) Raceism to chyba zrobił i wyszło w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Też już widziałem, filmik i spasowanie wymiata :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi