Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ile sie z wroclawia jedzie 2h? to mysle zeby dotrzec na 10 to tak o 8.00 wyjechac? czy przyjazd jeszcze pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 o 10.00 moze byc juz malo miejsca, przed rokiem wbilem gdzies w tych okolicach i miejsca byly slabe, z drugiej strony wczesniej malo sie dzieje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 to wyjazd z wroc o 7.00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 to wyjazd z wroc o 7.00 ? mi pasuje, a Tazunio ty jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 raczej tak, oddaje dlugie swiatla z e30tki do poprawy, jak zrobi mi do zlotu to wpadne, jak nie to przyczlapie sie E46 lub z kims na wkręta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka22 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ok.No to mamy już pewne rzeczy wstępnie ustalone.Tylko tak:motamy tam jakiś nocleg? i kto ew.chciałby się ze mną zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To ten zlot jest na sobotę czy na sobotę+niedziela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 nie ma żadnej zmianki o niedzieli: Saturday - April, 20th 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no to drugi punkt zborny może być przy zjeździe na Legnicę na ORLENIEa trzeci przy zjeździe na lotnisko w Krzywej, na Statoilu obok KFC dokladnie ja bede z rushem czekał w legnicy na orlenie przy autobanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To jak na jeden dzień to w sumie bym się na to wybrał :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To jak na jeden dzień to w sumie bym się na to wybrał mam miejscówe jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 mam miejscówe jak coś Spoko to jak coś to chętnie się zabiorę :drunk:... chyba że planujesz jakiś dwudniowy pobyt to raczej coś innego wymodzę bo w sobotę muszę być z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kurna tak się zastanawiam, jak bym dał radę to może i ja polecę jak na jeden dzień bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 żaden dwu dniowy wieczorem chce być w domu i sączyć browarka:) doczołgasz się na bielany czy podlecieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 żaden dwu dniowy wieczorem chce być w domu i sączyć browarka:)doczołgasz się na bielany czy podlecieć?? Dam jeszcze znać jak coś bliżej terminu to się jakoś ustawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wstępnie też mam miejsce Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 taaa? a ja mam 3 miejsca- dwa na tylnej kanapie i jedno w bagażniku :lol: btw to na pewno jest jednodniowy zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jak tam wyjazd już ustalony do końca ?? to już ta sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 to wyjazd z wroc o 7.00 ? Pod Decathlonem ? Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jak ktoś moich okolic mnie przygarnie to też pojadę a jak nie to grill przy garażu zrobię :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 o 7 to troche późno.... myśle że 6.20 się spotkać na decathlonie bo znając życie ktoś się spóźni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 o 7 to troche późno.... myśle że 6.20 się spotkać na decathlonie bo znając życie ktoś się spóźni.... Ja pierdziu to moze wyjedzmy w piatek. Wyjazd o 7 wiec zbierac mozna sie wczesniej. Ja na razie mam auto w czesciach wiec do piatku sie okaze co z moim wyjazdem Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 o której wylatujecie dokładnie z Wrocka ?? bo 30 minut później będziecie na orlenie A4 Legnica a my tam z rushem będziemy czekać :4: jak o 7 wylecicie to 7 30 będziemy z A4 Legnica ruszać to zajedziemy przed 9 na miejsce także czas byłby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 To ile się tam godzin jedzie ?? każdy fura z przedziału 200-300KM a wyjazd planowany jakby każdy wartburgiem startował :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 liczylismy wyjazd o 7 to na 9 przyjazd 186 km 1.57h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi