tazunio Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 jeszcze za szybko abym coś mówił, ze na 100%, ale chce jechac...zobacze jak to bedzie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 1. Dyziu 2. mrsiwek 3. Kosa 4. rush 5. Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 no i jeśli się ktoś nie wysypie to bedzie Fajnie:dance::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wcale mnie się w tamtym roku nie podobało a to dla tego że na 100 aut na zlocie było 120 VW chyba że się poleci większą grupą to może i ja się zjawie ...jak dokończę tjuning w swoim Polonezie czyli wylewkę podłogi z betonu i obetnę sprężyny bo trytytki mi chyba niedługo puszczą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 W sumie też się zastanawiam, ale jak będzie bliżej wyjazdu to się określę Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 jak wy lecicie na jeden dzien? na sobote 20stego czy na niedziele 21? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Miras Rush jak wy chcecie jechać tam swoimi taczkami? Ja bym się chętnie do kogoś dołączył, ale to bliżej terminu wyjazdu zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 przecież to jest jedniodniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja odpadam, Kozin zmienił mi plany 1. Dyziu 2. mrsiwek 3. Kosa 4. rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 ja jade swoim na pewno jak Cindy nie bedzie chciala jechac to bede mial miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 to już go nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jak dobrze pamietam to wjazdowe sie placie od osoby, nie od auta, wiec sie zabecpieczcie finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 jak dobrze pamietam to wjazdowe sie placie od osoby, nie od auta, wiec sie zabecpieczcie finansowo pamiętasz how much ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 chyba 5 Euro od auta + 3Euro od osoby, cos takiego bylo - nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 to już go nie masz czyli jak Cindy nie leci to lecimy razem cycu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 -wjazd 8 euro od osoby -wpisowe na zawody 1/4 mili - 10 euro -wjazd na plac S&S - free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dyziek,co pijemy ??? :lol::lol: i ile najważniejsze :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dyziek,co pijemy ??? i ile najważniejsze to co mam brać kierowce???? kurde zaś 8E trza mu za wjazd zapłacić hehe no dobra namówiłeś mnie !!!:drunk:zmotam drajwera:) a z piciem to wiesz że nie wybrzydzam:) może być ruda , może czysta , może zupa chmielowa , może być nawet Antał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 wolę czystą bo po zabarwianej chodzę dwa dni do tyłu i mam wstręt ( wina rusha,to po tym jak wypiłem litra od niego :4: ) a chmielu dużo nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No to i ja przetoczę czarne 19" do Rotthenburga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 będę i ja, może na moto, jeszcze nie wiem w sumie czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka22 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ja chyba też się wybieram swoim autem z przyjaciółką więc chętnie kogoś ze sobą zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 1. Dyziu 2. mrsiwek 3. Kosa 4. rush 5. Pawelo 6. Kamcio 7. Kuziem 8. Aśka22 To może wszyscy razem polecimy? jakieś miejsce spotkania czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 wrocław to chyba na Decathlonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 wrocław to chyba na Decathlonie... no to drugi punkt zborny może być przy zjeździe na Legnicę na ORLENIE a trzeci przy zjeździe na lotnisko w Krzywej, na Statoilu obok KFC dajcie tylko znać o której wyjeżdżacie z Wrocławia to reszta policzy sobie mniej więcej o której trzeba czekać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi