Beatka Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 niedługo śnieżek zawita, proponuję potrenować: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 jak dzisiaj wygram w totka... to calą zime przejeżdże tak ehehehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak ktoś mi pożyczy swoją bumę- moge trenować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> happy_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak ktoś mi pożyczy swoją bumę- moge trenować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> happy_bmw bmw_beer ........ no pewnie, taką niską :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak ktoś mi pożyczy swoją bumę- moge trenować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> happy_bmw bmw_beer ........ no pewnie, taką niską :mrgreen: :mrgreen: hehehe myśle, że właściciel się nie zgodzi :wink: :wink: :wink: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak ktoś mi pożyczy swoją bumę- moge trenować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> happy_bmw bmw_beer ........ no pewnie, taką niską :mrgreen: :mrgreen: hehehe myśle, że właściciel się nie zgodzi :wink: :wink: :wink: :lol: :roll: no to masz taką szarą na "bocianach" :mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak ktoś mi pożyczy swoją bumę- moge trenować :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> happy_bmw bmw_beer ........ no pewnie, taką niską :mrgreen: :mrgreen: hehehe myśle, że właściciel się nie zgodzi :wink: :wink: :wink: :lol: :roll: no to masz taką szarą na "bocianach" :mrgreen: :wink: Spoko bmw_beer <bmw_2> bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 a mi sie przyda trening :mrgreen: :mrgreen: bo jescze nie miałem okazji, jeżdzić w zimie :!: Pozdrawiam bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 a mi sie przyda trening :mrgreen: :mrgreen: bo jescze nie miałem okazji, jeżdzić w zimie :!: Pozdrawiam bmw_beer bmw_beer Nie wiesz co dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 a gdzie ten śnieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 tez bym tak chcial ale tu nie mam nawet parkingu nie mowiac juz o sniegu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyczek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 witam wszystkich i prosze o pomoc. potrzebuje namiar na filmik ktory znajduje sie na stronie youtube.com z BMW ktora szaleje dookola vw golfa super to wyglada a nie moge tego znalezc. z gory dziekuje pozdrowienia happy_bmw [ Dodano: 3 Styczeń 07, 20:26 ] jesli ktos oczywiscie widzial go i wie o ktory mi chodzi...... dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 jaki kolor beemki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promyczek Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 hej! kolor o ile pamietam to czarny a ten vw to golf IV chyba po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 niedługo śnieżek zawita, proponuję potrenować: :mrgreen: :mrgreen: bez śniegu też można jak ten matoł (sorki ale brak łagodniejszych słów): drift ((( Podobno robił to nie swoją bawarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 a gdzie ten śnieg ? no i mamy śnieżek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trenujcie ludziska tylko błagam z wyobrażnią i bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi