Gość skasuj Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Cos jej sie stalo z elektryka ( moje domysly ) Na poczatku jezdzila wszystko bylo super , pewnego dnia nie chciala sie wlaczyc dmuchawa na 1 stope 2 stopien 3 stopien wlaczyla sie dopiero na 4 ... A poznij juz chodzila na kazdym Minal tydzien czyli do wczoraj pojechalem na trening bla bla.. Wsiadam do auta przekrecam kluczyk i nic :roll: :shock: Zapala sie zaplon wszystko krece dalj i slysze tylko TYK i cisza Pomyslalem akumulator padl ze starosci , zadzwonilem po taxowke na kable odpalila odrazu ... Dzis naladowalem akumulator, wszystko super krece kluczyk i slysze TYK zero reakcji krecenia , wsadzam inny akumulator to samo ... Odpalam auto na kabel chodzi 15 minut zapalone , mowie przejade sie kawalek ale zanim ruszylem odpalilem dmuchawe odrazu na 4 stopien auto zgaslo i juz nie odpalilo , znowu na kabel odpala ... o co tu chodzi ? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Może ten drugi akumulator też taki dobry , a może poprostu nie ma ładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Może ten drugi akumulator też taki dobry , a może poprostu nie ma ładowania Drugi akumulator wyciagnalem z E38 ktory jest nowiutki ... i o raz wiekszy od mojego ... poza tym ladowanie to jedno , a odpalenie dmuchawy i zgasniecie silnika to drugie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 sprawdź "mase" samochodu. Włóż dobry akumulator (naładowany) do e30 podjedź drugim autem i podłącz tylko minus i zobacz czy tak odpalisz auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniac Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Sprawdz szczotki od rozrusznika. Jak dla mnie to to na 100%. Masz juz za bardzo zuzyte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 wprawdzie w duzym fiacie ale mialem dokladnie taki sam objaw tez stawiam na szczotki rozrusznika dodam tylko, ze to sprawdzilem na koncu a chcialem juz kupowac nowy aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 jak dla mnie to rozrusznik-jesli szczotki sa juz bardzo zuzyte to rozrusznik nie zakreci a takie wlasnie słyszalne ''tyk,tyk'' migiem rozładowuje akumulator nawet dobrze wczesniej naładowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 to niby dlaczego auto na kabel odpala bez problemu ? To chyba nie ma nic z rozrusznikiem i szczotkami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 z fiatem mialem to samo podlaczalem kabel i bylo lala krecil niewiem czemu tak jest ale kumpel mechanik od razu mowil ze to szczotki innni sie z niego smiali a jednak racji niemieli ps. przy zurzytych szczotkach pobor pradu przez rozrusznik moze byc nawet kilkukrotnie wiekszy wiec jezeli podlaczasz przez kable drugi aku to robi sie pradu wiecej o ten podlaczony aku i zozrusznik zakreci :roll: to tak na chlopski rozum biorac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No nie wiem , pogrzebie cos jeszcze i moze cos wymysle . Jak nie juz sie zapisalem za tydzien do grubaska z auto chipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 napisz koniecznie co jej dolegalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Też jestem ciekaw a szczególnie dmuchawy bo mi czasem przestaje pracować i chodzi tylko na czwórce a jak potem przełącze na niższe to już chodzi? <bmw_1> Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Ok temat nie aktualny bawarka idzie na czesci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 ooo no lipa troche ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi