Gość ChriS. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dla mnie fajny bajer do obejrzenia na youtube, do auta bym nie wlozyl. Ewentualnie jak mowili inni machnac w garazu gdzie zawsze ekipa przesiaduje i piwko pije przy tam jakiejs wymianie amora czy drazka kierowniczego to fajna atmosfere wprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 jeśli chodzi o mnie to troszke leci wioską.. ale nie są to jakieś neony aninic w tym stylu co psuje cały urok.. poprostu jako dodatek który właścicielowi ma sie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Podświetlenie klamek czy lampki pod lusterkami bocznymi to co innego to zapachniało wiejską dyskoteką nie obrażając nikogo nie zamontowałbym takiego czegoś w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jednemu może się podobać a drugiemu nie każdy ma prawo mieć swoje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ciężki temat ale mnie się podoba a czy zamontować i TAK i NIE dla mnie lepsze niż podświetlenie pod lusterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Moze do Seata to bym zamontował ale tylko dlatego że nim nie jeżdżę. Chyba bym sie spalił ze wstydu jakby ktoś to wieczorem czy w nocy zobaczył i mnie zapytał co to. Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu: Nasza-Klasa, Facebook, Fotka, Nk, Polityka - Strona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ;)ja to od dawna mam w piątce zamiast podświetlanych lampek w drzwiach daje rady happy_bmw ladnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Siemka Chetnych na ten gadżet informuje ze w sklepie posiadamy już tylko 5 sztuk tych projektorów z logo bmw .Koszt to 50 zł i bezposrednio sie podłacza pod 12 V jezeli pod 230 V to trzeba mieć przetwornice ktłóra też jest u nas na sklepie. jeżeli jest ktoś chetny to dac znac moge zabrać na legnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Weź na wszelki, zobaczymy jak to się montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 ok wezme . jak ktoś bedzie chciał to wezmie jak nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ;)ja to od dawna mam w piątce zamiast podświetlanych lampek w drzwiach daje rady happy_bmw ladnie świeci Zapodaj filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi