Mars Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pozostawiam wam to do opini jak wam sie podoba; Led Door Emblems Logo BMW mi tam sie podoba:)bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 dobre ale bayer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 ten podświetlany znaczek wiocha. ale ten motyw z emblematem przy drzwiach mnie zaskoczył heh. ciekawe to choc nie jestem zwollenikiem takich rzeczy plus za pomysłowosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 LED logo light audi, mercedes, bmw, scania nowość! (2852378632) - motoAllegro Cena niezabija. Bajer ciekawy Juz kiedys tego szukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 to jeszcze nic,zamontować temu projektorkowi odpowiednie zasilanie,i kuźwa puszczesz w powietrze,jak batman normalnie:lol: hehe,spoko,bajerek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 no na allegro wlasnie to jest ale chcialem Wam pokazac i zapoznac sie z Wasza opinia ja uwazam ze kozak akorat na zime nie mowiac o znaczku chodzi mi o drzwi ktos chetny na zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIWEK30283 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Szkoda że to wszystko do mojego auta nie pasuje seria 7 z takimi bajerami nie idzie w parze ale fajna rzeczhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Siema. co do tego emblematu pod drzwiami to jest on na sprzedaz w sklepie mojego szefa nie pamietam ile to kosztuje a i do tego idzie jakas przetwornica ale nie pamietam dokładnie. Jak by było troche chetnych to może i cena by była dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Fajny bajer :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 mnie się bajer podoba (chodzi projektor a nie znaczek) a tak z ciekawości dowiedz się jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 jutro sie dowiem i wezmę jeden na pokazanie do legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Phi jaka bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 czemu bzdura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bajer niczego sobie sam się zastanowię czy sobie go nie zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Phi jaka bzdura Jednemu się nie podoba to dlaczego wszystkim ma się nie podobać:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 kazdy ma swój gust jednemu sie podoba innemu nie. Ja miałem ten projektor w rece i szczerze mówiac wpadłem na taki pomysł ze mozna z tego zrobić sobie fajne swiecace logo na scianie w garazu jesli ktos posiada garaz wystarczy zamontowac przetwornice która nie jest wcale taka droga i podłączyć pod 230V. Nie jestem zwolennikiem jakiś smiesznych gadżetów ale akurat ten produkt ma wiele zalet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dość kontrowersyjny gadżet. Gdyby świeciło trochę słabiej, to całkiem całkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dość kontrowersyjny gadżet. kontrowejsyjny, ale ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 panowie,to zwykły gadżet,przecież nie oświetlasz podwozia superhiper neonami,zwykły bajerek dla śmiechu,i jak mówie,odpowiednie zasilanie i w kosmos,jak w batmanie:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 a mialem miec to w tajemnicy i kiedys sie pochwalic lub przyjac smiech ale sa gusta i gusciki z jednej strony fajnie bo logo pasuje do marki hehe a po 2 fajnie podswietla kiedy wsiadamy do auta i nikt mi nie powie ze nie przyciaga wzroku ludzi gdy wysiadasz a tu takie cos ..... jak ktos zamontuje wczesniej odemnie prosze o foto lub filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 To oswielenie drzwi fajny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Hmmmm chyba tylko mnie jednemu się to nie podoba. Wygląda to może zaiste ciekawie ale u siebie tego nie zamontuje. Sorry ale kojarzy mi się to z kolesiem co ciułał lata kupił za ostatni grosz kupił BMW ,a teraz próbuje siać szpan na wiosce pod dyskoteką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 SoulRea,potraktuj to jako zabawke,nie jako element tuningu,inaczej na to spojrzysz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 fajne fajne --zamiast zwykłego podświetlenia drzwi mozna palnąć sobie światełko z logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 a w nowcyh audi i innych sa np led pod klamka podswietlana i jakos konstrukotr nie uwaza tego za wioche a jak kupujesz takie auto nie masz wyboru:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi