woz Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Bo Wy kurde nietolerancyjni jesteście wszyscy co do jednego... :4:Na necie gdzieś leży cały opis jak koleś w e36 przemodził całe m40 bodajże na 174KM. Że niby piec tani jak barszcz, że części za darmochę itd Słowem... Wykonał Kawał Dobrej Nikomu Do Niczego Niepotrzebnej Roboty. p.s koszt modów pieca przewyższył oczywiście koszt zakupu e36 z jakąś konkretną motorownią, ale żeby nie było. Da się! M40 na 174KM? A w tym opisie bylo napisane dokladnie jakie kolosalne ilosci kasy to pochlonelo? Turbo bylo czy nie? Moim zdaniem wywalania tyle siana zeby podniesc moc w 4 cylindrowce to chyba dla samej satysfakcji, ze sie ma 4 gary i prawie 180km na pokladzie. Naprawde, najlepsza opcja jest wykombinowanie m50b25 bez vanosow z calymi gratami, i przerzucenia. Przeciez silnik to jest elementem zamiennym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak juz cos to M50B28 Wiec Grubson? Dzialasz czy odpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak juz cos to M50B28 zapytaj wujka google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja mowie do woza zeby bral jak cos 2.8 a nie 2.5 litra. Pomylilem tylko nazwe, M52B28. Jak juz sie bawic to porzadnie, moze byc troche drozej niz 2.5, ale bedzie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 chcesz duzo wiecej mocy to swapik na 2.5 a jak masz kaske to uturbiaj 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 dokładnie są dwa warianty do wyboru albo zmieniasz auto albo robisz swap na m52b28 za kompletne m52b28 z razem kompletnym wózkiem , zawiecha ,dyfrem ,skrzynią itd jednym słowem wszystko co potrzebne do przekładki moge ci polecić gościa który sciąga angole do rozbiórki i jesli byłbyś zainteresowany dam ci namiar do niego , dla mnie cena to 3400 za komplet wiec mysle że to dobra cena a wrażenia z jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 3400 to jest łączny koszt części czy razem z robotą ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 zapewne częsci. sam swap koło 3 tys. chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jak mnie najdzie na swapa to uśmiecham się do Fuji-ego bmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beerbmw_beer mojego funfla :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 3400 to jest łączny koszt części czy razem z robotą ? . to jest koszt samych czesci potrzebnych na swap ale koles wyjmuje to z aut z przebiegiem ok 120.000 mil wiec cena nie jest zła tak mi sie wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 to jest koszt samych czesci potrzebnych na swap ale koles wyjmuje to z aut z przebiegiem ok 120.000 mil wiec cena nie jest zła tak mi sie wydaje... jest atrakcyjna moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) sam miałem robić swap w swojej e36 316 m40 na m52b28 i już własciwie miałem jechać po zestaw na swap gdy ujrzałem na allegro czarną 5 :bmwsexemofg3:no i kupiłem e39 a e36 sprzedałem dwa dni po zakupie obecnej Edytowane 30 Grudnia 2012 przez pawel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja bym po prostu zmienił auto na Twoim miejscu, po co rzeźbić... Lepiej poczekaj, uzbieraj trochę grosza kupisz 2,8 w coupe jeszcze w m-pakiecie najlepiej, i wtedy będziesz najbardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A ja bym po prostu zmienił auto na Twoim miejscu, po co rzeźbić... Lepiej poczekaj, uzbieraj trochę grosza kupisz 2,8 w coupe jeszcze w m-pakiecie najlepiej, i wtedy będziesz najbardziej zadowolony No właśnie zgadzam sie sie z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 No właśnie zgadzam sie sie z kolegą a ja sie nie zgadzam. z pewnych wzgledów nie kupiłem właśnie 2.5 czy też 2.8 a tylko 316. z prostego powodu nikt takiego dziadostwa nie katuje a choćby nawet to i tak buda nie ucierpi bo i nie ma od czego.. motorownie sobie wymienie na mocniejszą sam no a opłaty........ chyba dalej tłumaczyc nie muszebmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 2.5 czy też 2.8 a tylko 316. z prostego powodu nikt takiego dziadostwa nie katuje nie kupisz 2.5 bo katują ?? a skąd weźmiesz nie katowany żeby wstawić ?? czy z budą czy bez nie wiesz do końca co kto robił z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 czy z budą czy bez nie wiesz do końca co kto robił z autem potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) nie kupisz 2.5 bo katują ?? a skąd weźmiesz nie katowany żeby wstawić ?? czy z budą czy bez nie wiesz do końca co kto robił z autem kupiłem we wrześniu..... obserwuj temat wiosną zobaczysz:lol: Edytowane 10 Stycznia 2013 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ł kupiłem we wrześniu..... obserwuj temat wiosną zobaczysz łeeeeee katowany :lol:kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 łłeeeeee katowany :lol:kuog heh niech tak będzie:lol:ja ni8e lubie dużo mówić bowiem liczą się czyny a nie słowa także off:lol: f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 a ja sie nie zgadzam. z pewnych wzgledów nie kupiłem właśnie 2.5 czy też 2.8 a tylko 316. z prostego powodu nikt takiego dziadostwa nie katuje a choćby nawet to i tak buda nie ucierpi bo i nie ma od czego.. motorownie sobie wymienie na mocniejszą sam no a opłaty........ chyba dalej tłumaczyc nie muszebmw_0 co za bajki,9 na 10 1.6 lub 1.8 jest mega gołych nie wspominając już o hamplach,a gdzie dołożenie m-pakietu i innych gadżetów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) wytłumacz mi do czego m - pakiet? i inne bajery jakto określiłeś. zderzak czy jakas dokłądka doda mi mocy?? nie sądze:lol: ja tu mówie o silniku a nie o nadwoziu Edytowane 10 Stycznia 2013 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 kolega robi auto na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 bo to nie wiertarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) bo to nie wiertarka jakby była to pozostałbym nadal przy hondzie uwierz . mój były crx na 1/4 objezdzał co prawda ledwo bo ledwo ale objezdał 2.8 w coupe e46 ale wyrosłem z tego i chce po prostu szybkiego sedana bmw_0nie robie auta na tor nie te lata. nie bedzie to jakis zapiedalacz tylko zwyczajnie szybsze auto do poruszania się na codzień bez zadnej ingerencji w nadwozie, i poza tym prosze mi tu nie antycypować!!! Edytowane 10 Stycznia 2013 przez grzesiek84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi