Gość dirty.73 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 no ja w tym roku zakupiłem pierścionek zaręczynowy czas na mnie a taki fajny chłopak byłlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 A co, ktoś ma mieć lepiej od nas :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 a taki fajny chłopak byłlolol amerykanski lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wyjedz z kraju na Swieta, tak, jak ja i problem z glowy lolol Bizuteria zawsze jest mile widziana - a jak sie orientujesz jaki styl jej sie podoba, rodzaj kamieni itd. to nie ryzykujesz, ze sie nie spodobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 a ja mam już problem z głowy - powiedziałem, że jade na dwa dni do Austrii - no i dostałem trzy strony kosmetów do zakupienia w dm drogerie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 najpierw z tych co raczej nie będą trafione chyba że znasz gust, rozmiar tp... nie polecam: odzieży, torebek, perfum, a nawet biżuterii - chyba że jak już wspomnaiałam znasz gust wybranki. wtedy świecidełka górą niezly pomysl to kupon na zabiegi kosmetyczne, lecz uważaj raczej z "liftami", "kwasami: itp... miłym gestem na pewno jest np. Fish spa..miła odmiana manicure czy pedicure przy pomocy śmiesznych i milutkich rybek:) rewelacja:) albo np. masaż czekoladowy ( ja nie znam kobity która by nie lubiła czekolady;P poza tym może byc: bielizna ) taki prezent dla dwojga:) dobre wino - jesli lubi, np w zestawie z pięknymi kielichami, bon na "ekstremalne przeżycia w chmurach" - czyt. np. lot szybowcem, paralotnią... jak mi jeszcze wpadnie jakiś pomysł to napiszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 przy pomocy śmiesznych i milutkich rybek wpuszczenie jej karpia do wanny,w czasie kąpieli odpada?:lol: masaż czekoladowy sam to załatwie,ale kto później będzie sprzątał:mrgreen: hehe nie no,dzięki,powoli przekonuje się właśnie,na jakiś salon kosmetyczny (bielizna już kupiłem,ale w sumie traktuje to bardziej,jako prezent dla mnie:mrgreen::twisted:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Myślę, że jakieś zabiegi relaksacyjne, po bieganinie przed świętami to na pewno chętnie skorzysta oderwie się od codzienności , odpręży. Na pewno nie urazisz jej swoją troską o jej relaks:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 wpuszczenie jej karpia do wanny,w czasie kąpieli odpada? Ja jak co roku w ramach rekompensaty za moje złe uczynki, daruje życie karpiowi i wypuszczam go do zalewu. Tegoroczny karp nosił imię Luska. A co bym chciał dostać hmmmmmmm ujmę to tak : wszystko co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Moze pogadaj z nia My z Edka zrobilismy sobie wspolny prezent i kupilismy gitare elektryczna ze wzmacniaczem Oboje zadowoleni i sie obeszlo bez prezentowej napinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Musisz wypytywac caly rok, kupuj cos pozytecznego co bedzie uzywala i pamietala o Tobie. Jak slyszysz, ze narzeka pol roku na suszarke, a potem jej machniesz 8 stopniowa, z grzaniem zimnym i chlodnym nawiewem firmy Roventa to spadnie z krzesla, a kosztuje tylko 200zl. Codziennie przy suszeniu wlosow bedzie sie cieszyc z prezentu. Lokowke, prostownice czy szlafrok ( ale taki bawelniany, firmowy porzadny ), kolczyki i inne duperele to takie do wyjscia czasami, to nic takiego co sie uzywa caly czas. O wyjsciu do SPA zapomni szybciej niz pojdzie, no chyba, ze pojedziecie tam razem np. na ferie wiec na swieta? Wedlug mnie odpada. No, ale ja kilka lat temu z Madzia sobie wyjasnilem jak maja wygladac swieta i nie kupujemy sobie zbednych rzeczy piersionek czy naszyjnik mozna kupic na rocznice itp. Ja zwykle podslu****e na co narzeka przy przyjaciolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Nie wiem jak Twoja Ewa ale wiem na 100%, że moja Młoda najbardziej ucieszyłaby się z jakichś dobrych BBS'ów 19"...Np. model CH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Też bym się z BBSów cieszyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nie wiem jak Twoja Ewa ale wiem na 100%, że moja Młoda najbardziej ucieszyłaby się z jakichś dobrych BBS'ów 19"...Np. model CH... Nie cieszylaby aie bardziej z LM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 kosmetyki to ryzyko szczególnie w jakimś zestawie bo jak się trafi w takim krem na zmarszczki to cienko Cię widzę jakiś jednodniowy karnet na spa czy coś też raczej nie bo faktycznie szybko o nim zapomni może jakiś funkcjonalny gadzet do Jej autka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja to nie wiem, o nas ciągle jest tak, że Paula jest niegrzeczna i Mikołaj do niej nie przychodzi, a do mnie zawsze Zresztą na jej ostatnie urodziny to też ja prezent dostałem, chyba była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 No nic by mnie tak nie ucieszyło jak felgi o ile beda przekozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a tak na poważnie to jakiś jak pisały wczesniej kobiety karnet na masaż,spa,sauna:) Bielizna tez jest miodzio o ile zna sie prawidłowe rozmiary - biżuteria, hm ja akurat kocham wszystko co się świeci.... torebki-ciuchy - hm wolałabym sobie sama wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czyli wychodzi na to, że lepiej dać 10zł na fryzjera, albo zakupy i niech sama poszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Czyli wychodzi na to, że lepiej dać 10zł na fryzjera, albo zakupy i niech sama poszaleje no i temat rozwiązany,Patryk wygrałeś,tego się będę trzymał:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 dać 10zł i niech sama poszaleje Hehe to szaleństwom nie będzie końca :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 A jak, czasem trzeba dać kobiecie taką możliwość P.S. jak nie da rady wydać wszystkiego to zawsze może swojemu chłopu browarek kupić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 My z Edka zrobilismy sobie wspolny prezent i kupilismy gitare elektryczna ze wzmacniaczem Oboje zadowoleni i sie obeszlo bez prezentowej napinki Tylko nie ma komu grać :4: Czyli wychodzi na to, że lepiej dać 10zł na fryzjera, albo zakupy i niech sama poszaleje Umarłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 dzięki wszystkim,temat ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 No to pochwal sie, co kupiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi