Nika Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 smutne...no ale jak widać całkiem prawdziwe męskie przypadłości... co do zapachu.... mentos - trzeba lekko rozgryźć i połknąć, przez jakiś czas skutecznie niweluje wszelkie zapachy alkoholowych libacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 A ja juz chcialem te igly zuc lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A ja juz chcialem te igly zuc lolol żuj i zapodaj efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 KIEŁKI BAMBUSA po wkuwaj w mentosa kuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 a ja sie pytam sie ja,po co likwidować tak zacny zapach przednich trunków,które spożywamy,wszak wystarczy dodać do tego siemię lniane,i im więcej pijemy,siemię jako lżejsze................ale,to już Pan Zagłoba lepiej to wyjaśnił:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruda.E30 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 hahah kup zonie-dziewczynie piwo hahah to nie bedzie czuc :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Slyszalem ze zucie igiel sosny pomaga... ale to nie potwierdzone info happy_bmw hehee :drunk::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi