E34-Patryk Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja coś podobnego do lodówki kupiłem, z tym że jakieś 700zł wyszedł z halogenami, ogólnie jest nieźle, tylko brakuje po 1cm na długości boku i przy błotniku głupio wygląda. Niestety nie da się tego wyregulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Ja powiem tak jesli chodzi o blacharkę typu błotniki itp to tylko ori używane w ładnym stanie zamienniki gniją i są zle spasowane. Co do zderzaków jak widać u innych kolegów zalezy jak sie trafi. Generalnie tylko abs i sprawdzony sprzedawca. Jesli chodzi o ori to wiadomo ori to ori zawsze pasuje i można trafić w dobrej monecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi