Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Witam mam pytanie wiem ze juz podobny temat powstal ale chcialbym wiedziec czy moze ktos montowal zamieniki zderzaki m-pakietu czy jest sens kupowac? Prosze o fachowa odp bo chcialbym kupic ale nie wiem czy nie bedzie nic odstawalo pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zapomnialem dodac ze chodzi mi rowniez o blotniki w zamienniku przod bo troszke rudy je zlapal a chcialbym nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 pokaż co namierzyłeś bo zapewne z allegro. był temat w którym polecali 1 sprzedawcehappy_bmw zarzuć linkiem obejrzymy ocenimy moze ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Wiem ze byl taki temat ale mi chodzi tutaj o to czy ktos cos takiego montowal jak to wyglada moze jakies fotki i czy warto wogole inwestowac w to ZDERZAK M3 E36 M-POWER M PAKIET COUPE SEDAN KOMBI (2816860529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 piszcie piszcie bo sam ciekawy jestem czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kupowalem montowalem i polecam. Zderzak siadl idealnie bez zadnych kombinacji. Jest tez dosc wytrzymaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 "Nem" a moglbys podac link od kogo lub skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 moze jakies zdjecia posiadasz po zamontowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nem więc warto??? jak tak to zakupuję bo akurat potrzebuję tylko plastyk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 BMW E36 90-98 PRZEDNI ZDERZAK M3 M-PAKIET M POWER (2841638220) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupowany dokladnie tu. Nem więc warto??? Warto tylko w tej aukcji hokej jest zespolony ze zderzakiem i trzeba go pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 malyna nie jorgnął bym się , że to nie orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nem powiem Ci zacnie to wyglada nie spodzewalem sie ale jestem ciekaw czy z innej aukcji bedzie rownie dobrze bo bo cenowo roznia sie niektore. wazne ze z Absu sa zrobione a nie zjakiegos .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jesli ktos posiada jakies foto ze zderzakiem zamiennikiem lub innymi elementami wizualnymi prosze o wklejenie. Nem dzieki pomogles w realizacji mojego projektu moze na wiosne gdzies pocisne na jakis zlocik:) ale jeszcze dluga droga przedemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 to jest autko od NEMa tu masz zdjęcia przed i po malowaniu hokeja https://picasaweb.google.com/112606931372790637226/SniezynkaMody?authkey=Gv1sRgCIOj4OqW75T8XA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 to jest autko od NEMa No juz nie moje tylko twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 No widze widze a tylni zderzak tez zamiennik czy to tylko ta dokladka ktora mozna kupic na allegro Dokładka Spojler tył BMW E36 M3 / M-Power Look (2803901006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . No i jestem ciekaw czy ta dokladka normlanie pasuje do standardowego zderzaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 MARS jak widziałeś na fotkach to jest tylko dokładka ale pasuje bez żadnych problemów zamontujesz w 10-15min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Czyli Nem mozna podsumowac ze czesci w zamieniku mozna spokojnie kupowac i montowac do naszychbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 . No i jestem ciekaw czy ta dokladka normlanie pasuje do standardowego zderzaka ? dyfuzorek pasuje mam taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 a Co sadzicie np o blotnikach zaminnikach przod o ktorych wspomnialem wczesniej mial ktos jakies przygody i wymienial na taki ? bo cieeeezko dostac uzywany w dobrym stanie bo jak kazdy wie e36 lubi braz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 ja jak wymieniałem blotniki w e46 to kupowałem "podrobki" made in tajland za jakies smieszne 90 zł sztuka jakby nie napis na nich ze made in tajland to ideał lekko lakiernik podciagnał blache i jest git nie wiem jak w innych betach w e46 blotniki to porażka jak z reszta duzo innych elementów :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 jakby nie napis na nich ze made in tajland nie kłam ze z Tajlandii bo mam dowód ,ze z Taiwanu :lol:kuog:4::4: [ATTACH=CONFIG]23451[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Podsumowanie; Tak czy siak pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Panowie co sądzicie o tym zderzaku? Będzie pasować bez problemu na ori belkę? ZDERZAK M3 E36 M-POWER M PAKIET COUPE SEDAN KOMBI (2894413722) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 raczej bez żadnych problemów to już jest dosyć dokładnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi